Kawabiker Creative Commons License 2014.08.08 0 0 135222

bmw e34 520i vanos 24v 1993

 

Valakinek van injectorához doksi?

Nehezen indul és olyan mintha kevés benzint kapna vagy odébb lenne a vezérlés vagy gyujtás, de csak kb. 1200fordulat alatt.

Beindul(pici nyiknyik) és beál atomsima szép alapjáratra, de hogyha hirtelen rálépek beakar fulladni mint ha kevés benzint kapna, finoman felpörgetem 1200re onnan harap.

 

Első körben átlestem a szivo oldali csöveket, eddig repedést nem találtam!

Második körben autodatát felraktam és bele olvastam ír e valamit a légtömegmérőről. Írt de szerintem hülyeséget!

19,1Kohm 1,7Kohm 19,8Kohm amiket mérni kellene data szerint, én 18,3kohm 0 18,3kohm -t mértem, gondoltam ekkor szar a légtömegmérő, megnéztem egy bontott hirdetést, de sajnos kocsi nélkül.Nem vettem meg mert azon is ugyan ennyit mértem a multiméterrel.

Holnap mérek benzin nyomást és a vízhőfok jeladót meglesem, további ötletem nincs.

 

Egy rendes doksi vagy ötlet?

 

Örök hála, ha valaki segítene!

Gondolom a gyújtás meg vezérlési idő nem tud odább menni, hogy azért érezném kevesli a benzint kb. 1200 alatt!Vagy valahol plusz levegő jut be vagy valamiért kevés benzin, de a benzin nyomás mérés és hőfok jeladó mérésén kivül kifogytam az ötletből....

Annyira szegény a keverék alapjáraton, hogy levett gyújtáskor nyomok egy padlógázt és úgy tartom majd inditom be se akar inditani csak neha pöffen, mint amikor kifogy a benzin.Elengedem a gázpedált és szépen magáhoztér majd selymes alapjárat de érezni hiába egyenletes de épp, hogy határon tartja a szegénykeverék felé....