AndraTrendl08 Creative Commons License 2014.08.05 0 0 62

Lehet, hogy ez nem tartozik ide. (De engem ez egyáltalán nem érdekel.) Vegyük azt, hogy most én vagyok ET, ET lettem most, mint Pompom. Elegem van a szardobálásotokból. Puszér mester szavaival élve az indexesek azok, akik 5000 Ft-ért eladnák a saját anyjukat is. Fölfelé lőjetek, ez egy jó tanács a jövőre nézve, tőlem. Véleményem szerint a ker.tv-knek és a magyar online újságírásnak, -(azért nem raktam idézőjelbe az újságírást, mert kevesen ugyan, de van aki valóban űzi ezt itthon)-, nagyon jelentős szerepe van abban, hogy a magyar társadalomban élő értékek minden rétegben devalválódtak. Egyszerűen szólva elhülyítettétek és tompává tettétek a saját népeteket. Ja erre van kereslet persze jönne a válasz. Drogra is van kereslet, ennyi erővel azt is árulhatnátok. Jelentős érdeme van a kereskedelmi médiáknak és az indexnek is a jelenlegi helyzetért. Úgy gondolom. Persze azért mondom mert egy lúzer vagyok, aki így kompenzál, ne arra figyelj amit mondok, hanem, hogy ki mondja. Egy szónak is száz a vége: emberek akkaszátok föl a köcsög indexeseket! ;)

Szép napot!