kicsinap Creative Commons License 2014.08.04 0 0 11342

Na nekünk pl. a nagy autónkban több van, mint 100 e km, egyszerűen mert öreg. TEljesen irreális lenne azt gondolni, hogy nincs benne annyi. Viszont tényleg orvosé volt, igaz pacáké, a facebookon megtalálta a férjem. :-) Osztrák.

Az én kocsim amerikai, na gőzöm sincsen kié volt, és hogyan jutott el idáig, a lényeg, hogy működik.:.) 1 hónapig bütykölte a férjem meg a kollégája esténként, anyukám meg jól beszólt, hogy miért kell öreg autót venni. Mondtam, hogy ha megdobsz 5 millióval, akkor szívesen veszek újabbat.:-) Amúgy nagyon vicces autó, mert a váltója a kormánynál van, és a kézi féket lábbal kell benyomni.

 

Amúgy meg mindig csodálkozom, hogy kezdenek a 7 személyes autók elterjedni, vajon miért? Nagyon sok olyan családnak van, ami 4 személyes. Sőt olyat is ismerek, ahol 1 gyerek van, de az autó 7 személyes (nem furikáznak nagyszülőket). Holott többet fogyaszt és bár jó vezetni, de a parkolás....Egyszerűen a magyar parkolók, parkolóházak nem erre vannak tervezve. Pl. itt az egyik nagy bevásárlóközpont kijáratánál olyan szűkre van tervezve a kijárat és olyan élesen kell ráfordulni, hogy ennél jóval kisebb autókkal is sokszor kell hátra tolatniuk az autóknak. És tele vagyunk olyan kétirányú utcákkal is, ha ahol nem fér el egymás mellett két autó.

 

Nekünk az a mázlink, hogy a férjem ért az autókhoz, de persze még így is mellé lehet nyúlni.

Előzmény: jazmine35 (11341)