kontraC Creative Commons License 2014.08.03 0 0 269

Sziasztok!

 

Már csak Bennetek bízom...

 

Szó szerint hónapok óta keresek hiába olyan burkolót, akinek van gyakorlata az epoxi fugázásban. Egy mezei lakásfelújítás során érkeztünk el a burkoláshoz, amikor gondoltam egy nagyot. Úgy döntöttem, hogy olyan fugát választok, ami nem koszolódik és színeződik el, hanem olyan marad, amilyen a lerakás után látható.

 

Hiba volt.

 

Kb. 25 burkolóval beszéltem az elmúlt hetekben, akiket - az epoxi fugázás megemlítése után - három fő kategóriába sorolhatok:

 

"az mi?"

"ismerem, dolgoztam is vele, de nem vállalom"

"ismerem, dolgozom is vele, ennyiért és ennyiért vállalom"

 

Az utolsó kategória nagyon szimpatikus nekem, csak miután valakivel közülük megállapodom az összegben, és abban, hogy mikor kezd, soha többet nem jelentkezik, a megbeszélt időpontban nem jön, és nem érhető el telefonon. (Az aktuális alany éppen múlt hét csütörtökön kezd... természetesen azóta sem hallottunk felőle)

Pedig semmi különös nincs a dologban, padlót szeretnék burkoltatni 60x60-as lapokkal, illetve egy épített zuhanyfülkét (zuhanytálcával), aminek a falai is ilyen fugával lennének felrakva. (Skycolors Evolution - hideg vizes epoxi fuga)

 

Ismertek olyasvalakit, aki megbízható, ismeri ezt a fuga technikát, és szépen is dolgozik? Tudom, hogy sok ez a három egyszerre, de hátha...

 

Segítségeteket előre is köszönöm!