Vitéz Hárshegyi Félix Creative Commons License 2014.08.02 0 0 3567

Soha nem tudtam szórakozni ezen a barmon, inkább csak sajnálatot éreztem, amikor néha beleláttam valami hülyeségébe. Amit természetesen soha nem néztem direkt, inkább csak véletlenül a pofámba tolakodott.

 

Amikor a dzsungel show volt az RTL-en, azt is más szereplők miatt néztem, ott is inkább csak fizikai fájdalmat okozott, hogy pluszban még el kellett viselni ezt a majmot is.

 

Azt sem értem, minek kellett felhozni ezt a topikot, mivel érdemli ki ez a szerencsétlen, hogy egyáltalán beszéljetek róla?

 

Aki egy ilyenen jól szórakozik, gyakorlatilag alátámasztja, hogy miért tudott évekig futni a műsora az RTL-en. Mert néztétek baszki, emiatt aztán magas volt a nézettsége. Nyilván nem is vették le a műsorról. Én nem néztem, rögtön kapcsoltam máshová. Ergo, ha rajtam múlik, nem él meg , TV-zésből legalábbis.

 

Most így a cikkre rákattintva eljutottam egy másik cikkhez is, amiből kiderül, hogy ez az idióta hülyének néz mindenkit:

 

http://www.hir24.hu/bulvar/2014/07/28/eltartasi-szerzodesbol-lett-sportkocsija-gaspar-gyozonek/

 

"Eltartási szerződést kötöttünk egy idős bácsival, aki nem messze lakik tőlünk. Nagyon szerette a műsoraimat, s amikor ezt megtudtam, felkerestem, és jó barátságot kötöttünk. Később megegyeztünk, hogy a családom fogja a gondját viselni, cserébe mi örökölünk utána. A garázsomban most valóban két csodaszép autó áll, a fehér a bácsié, de én használom. Evelin autója egyébként 39,8 millió forint volt, de az is a bácsi nevén van. Nem én vettem" - mondta Győző. ,

 

De jók ezek az idős bácsik, én is akarok egyet... vagy inkább nénit, egy Porschéért meg is dugnám...