cassano71 Creative Commons License 2014.08.01 0 0 163963

OFF. Ma kint voltam, sajnáltam a Diósgyőrt, de ennyi különbség volt a két csapat között, még ha a hozzáállás ( vagy talán a pszichikai felkészítése a csapatnak ) az első félidőben nem volt megfelelő ahogy bővebben a válogatott topikban is írtam. Sajnos csodák nincsenek. Ami elképesztő viszont, az a szeretet amivel körülveszik a drukkerek a csapatot. Sok hely nincs ahol egy 5-1-es, mondhatni nyugodtan megalázó vereség után így éltetik hosszú perceken át a csapatukat.

Egyébként ha valaki semleges volt és nem magyar akkor marha jól szórakozhatott ezen a meccsen mert rengeteg zseniális megoldás volt, egy nálunk is akadt mikor a kis Bognár áttette a hosszúra Bacsának a gólnál. Na az tetszett:-)

 

ON. Ez a stadion szektorbezárás nem sok jót ígér. Nagyon fognak figyelni most ránk és ilyenkor a következő rendbontásért jöhet a zártkapus meccs. Nem kellene eljutni addig.

René az nagy baj hogy nem lesz, kevés olyan játékosunk közül az egyik aki kreatív az előre játékban és nagyjából passzolni is tud. Bódinak és Selimnek, de főleg utóbbinak kezdőben kell lenni véleményem szerint a BATE ellen ha nem 0-0-al próbáljuk majd kihúzni hanem gólt is akarunk szerezni.

Előzmény: skiss (163950)