gurabli Creative Commons License 2014.07.29 0 0 6596

Akinek elsősorban sportot jelent a tévézés, annak nem életszerű más szolgáltató, mint a Digi, és most már a MindigTV.

 

A többi csatorna kínálatát tekintve kb. egyforma az összes szolgáltató (ma már senki sem fizet szerintem külön azért, hogy HD legyen az HBO, vagy csak nagyon kevesen).

 

A Discovery csatornák hiányát lehet még felhozni a Digi ellen, de egyrészt az elmúlt időszakban óriási lejtmenetben vannak a Discovery adók minőségileg, másrészt azért a doku tábor közel sem olyan vérmes, mint a sport és a TV2, Retek, Viasat, stb tábor. Lázadás akkor van, ha pl. nem lehet megnézni mindkét BL meccset (és szerintem alap elvárás, hogy ma már HD legyen), vagy akkor lázadnak a plebeiusok, ha valamiért nem elérhető a napi barátoközt, fókusz/aktív és valóságshow celeb-adag.

 

Ami a sportot illeti, a Digi lefed mindent, ráadásul HD minőségben, mivel műholdon még a UPC sem hajlandó a Sport2-őt HD-ben adni, csak kábelen. Ez érthetetlen, de nagy úr a pénz. Aztán lehet káromkodni, amikor egy focinak nem nevezném magyar zsny kategóriás csúcsrangadó megy HD-ben a Sport1-en, közben nézhetem SD-ben a Real vagy Barca meccset a kettesen.

 

Nem várható nagyobb visszaesés ez miatt a UPC vagy T-nél, mivel akinek kicsit is hiányzott a teljes BL, angol és olasz foci, tenisz, stb, az már régen váltott Digire, vagy kábelre vagy műholdra. Akinek nem, azt nem is érdekli igazán, vagy nagyon szerencsétlen helyzetben van, és nincs digikábel és nem tud sehová sem felrakni egy lavórt. Ott fapados megoldásnak jó lesz a MindigTV, mert ugye SD-ben is jobb a BL, mint streamelni vagy sehogy.

 

 

 

Előzmény: Sláger Thibault (6595)