mutantattila Creative Commons License 2014.07.20 0 0 7423

Csak azért rakom be ezt a hírt, mert az elkövetők Vácdukaiak. Az elkövetők származására utaló szavakat kipontozom. Akit érdekel az eredeti az úgy is megtalálja.

 

Csörögi c..... támadás - máris szabadlábon az összes elkövető - ki lesz a következő áldozat?

Péntek este öt c..... úgy gondolta, hogy Csörögön egy szolid kiskocsmában fog „mulatni”. Mikor szóltak nekik tíz óra körül, hogy záróra, és lassan fogyasszanak, ezen úgy felháborodtak, hogy elkezdtek törni-zúzni. Egy 39 éves vékony fodrász srác ült a pultnál - vesztére. Ő ugyan egy szót sem szólt, mégis lekapták a székről, a fején széttörtek egy sörösüveget, és a törött üveggel széttrancsírozták az arcát. Tették ezt módszeresen: ketten lefogták, a hajánál fogva hátrafeszítették a fejét, majd a törött sörösüveggel kb. két percig szabdalták az arcát, a mellét, a vállát a részeg, drogos retkek. Körömnyi nagyságú húsdarabok szakadtak ki az arcából, a padló csurom vér volt. Egy hölgy volt a pultban, ő próbált segíteni a srácon, de őt úgy fejbe rúgták, hogy elájult, majd még ájultan is tovább rugdosta az egyik c...... Egy másik vendég, aki segíteni próbált, nyílt orrcsonttörést szenvedett, őt is sörösüveggel ütötték arcon.
Ezek a c.....bűnözők már harmadszor voltak ott balhézni, előre rákészültek, mert mire kitört a verekedés, addigra az egyik kiment az autóhoz, és járó motorral várta a többieket, így biztosítva a menekülést. Az üveggel kaszaboló Oláh Sándornak habzott a szája és teljesen magán kívül volt, valószínűleg be volt lőve. Neki az a specialitása, hogy gyógyszerre iszik - emiatt az utóbbi időben többször kellett kimosni a gyomrát, és sajnos így megmentették az életét (a mi pénzünkön).
Mivel tudták, kik az elkövetők, a rendőrök még aznap este bevittek hármat, de már másnap reggel kint volt mind! A kaszaboló bujkált, de, félve a népharagtól, feladta magát. Arra talán ő sem számított, hogy még aznap délelőtt ő is szabadlábon lesz. A magukból kivetkőzött állatok egy család tagjai voltak, testvérek, unokatestvérek, Vácdukán laknak. Oláh Sándort érdemes volt kiengedniük, mert már ismét bujkál, tehát konkrétan megvalósult a szökés, elrejtőzés.
A 39 éves szétkaszabolt srác orvosai azt mondták, arcán a szövetek annyira károsodtak, hogy azt a teste más részéről kell pótolni, torz arccal kell leélnie az életét. A rendőrség szerint ennek ellenére ez nyolc napon belül gyógyuló sérülés, így nem súlyos testi sértés, ezért nem tartották benn a c.....okat.