OnlyLoki Creative Commons License 2014.07.16 0 0 163196

Én kb. erre számítottam: Siófok szintű Cliftonville, bunker foci, kínlódás az első gólig (ami sajnos nem jött el). Ez a 0-0 olyan szempontból jó, hogy így nem bízzák el magukat a fiúk a visszavágóra, és nem fogunk 5 védővel felállni, mint a Störmsgodset ellen tavaly. Kondás hibafaktor kiküszöbölve!

Számomra kellemes meglepetés volt Korhut játéka, sokszor ment fel a támadásokkal, és védekezésben is kimagaslót nyújtott. Továbbra is azt mondom, Seydinek kell a játék, és ő lesz az új Adamo. Nagyon jól kerül helyzetbe, harcos, csak a végén hiányzik a konceentráció. Tisza ellenben nagyon harmatos volt, ha nem az lenne az apósa, aki...

 

Csalódást keltett viszont a középpályánk, amitől a legtöbbet vártam! Selim egy-két jó passza ellenére gyenge volt, keveset futott, Bódi rendre alul maradt a párharcokban, Varga kevés labdát szerzett, talán Jovanovic hozta az elvárhatót. Ettől sokkal több kell!

 

Az a meglátásom, hogy az első gólig lesz nehéz a visszavágó, utánajöhet a henger.

 

Érdekesség képpen néhány eredmény tegnapról:

Slovan Bratislava (szlovák) – TNS (walesi) 1-0 (Cikos 52.)
BATE Boriszov (fehérorosz) – Korca (albán) 0-0

Santa Coloma (andorrai) – Maccabi Tel-Aviv (izraeli) 0-1 (Prica 64.)

Sparta Praha (cseh) – Levadia Tallin (észt) 7-0 (Lafat 22., 44., 49., 57., 60. – a harmadikat tizenegyesből, Tipuric 57. – öngól, Prikryl 84.)
KR Reykjavík (izlandi – Celtic Glasgow (skót) 0-1 (McGregor 84.)

Nincs már olyan, hogy könnyen verhető csapat, a Levadiától eltekintve! Ha továbbjutunk, azért a Spartat jó lenne elkerülni...