repcsepista Creative Commons License 2014.07.15 0 0 1104

Mia BRICS, mia pricha mama mama mmm...
 Rögdögrtönte azonnal...van az anyag, s akit megfogott az anyag, azaz az halt, s ha nem tudjuk elszakitani az anyagtól, hulla, valóban csak por s hamu maradt, amit hozzá adtak az igazi Jézusból -fényemberhez...na nekem az (Jézus de ÉL) a szerelmem, s örökké, tudatosan is, meg tudatlanul azt akartam...szerelni, s aki akkor is vagyok, vagy(Jézus -usa) ok, ha nem vagy??? -aha...na itt csak akiket le lehet kapni a gépszijról, vagy az orlo -fogaskerekek közzül kirugni, aki segitsél...nyikorog...mellesleg aki arra (mármint te hallottad...közelrol mikor az orlo kerekek grrr...darálnak...((idő fogaskerekrekekekeee...) ami...itt megint, eddig az összes zajos kezdemennyezések...mint nagy pu, meg hulla szaga csend)  ssss... az már GÉPPÉ, BENNE PÉPPÉ LETT!!! -van? - de kattog, kapa???
 Tessetek figyelni, mert TÉNLEG ÖNMAGUNKKAL MINT ISTEN, RENDELKEZÜNK, S EZ CSAK HALLÁS ÁLTAL LÉTEZIK, HOGY HALLJUK EGYMÁS SSS...itt nagyon de nagyon az egyik...nem mondok nevet, mert rögtön...mint a Fallen filmben, rád szállnak, s ezeket megláttad...na vegyétek ugy, hogy foleg a vége...valóban ha ok mennek, mennek mert összeroncsolódik a fizikaki tested, akkor te is... de nekem sikerült, vissz jönnöm! -ami elobb a halhatatlansáGOD kot  -kodácc...s figyelem az össze vallásadókat...s ma izráelról...hogy földet adtunk nekik, ok meg pukkasztóznak... ugganés...na jelképez mint akit megdobbnak nak kovel, dobbd vissza 2 hónapos russia love, komisz kenyorral...szóval ha értitek, a Super kiválasztott racce...eloször is nem zsidó vallásu egyse...másodszor...valóban A LEG GGG... NA GENGEK... MONDUK A N.UNO.: GENG LENNE... na fidelem, mert IZRÁEL AZ ÖRÖKŐSEKET JELENTI, MIG PAKÖLT ESZTINIA (kecske birka birkakecske, kia Pásztora tora) AZ MINDEN NEM (emlékük ((önkéntes áldozatok, lásd az ok azok???)) is törlendő)DZSIDÓ? - HANG ADÓ??? - NÉPEKET...tehát ok adnak nekünk...(AZ Ő HANGJA HAN GOD, AMI TOTA ABCULLAULTRA TE CSÓCSA VAGY CSA CSA CSA... STONGÓLA...) monduk, kik barázdázták össze... megyümk a két (u.n. világ vallaga...van vakabba mint ...na forditotta arany, CSUPOR ULTRÁK MEG sárga bögre görbe bögre... ) testvér -hobáruba...amit lehet MOCSMÁ EGYNEK VBENNI...azaz zizráel nyálba ütésével... az AR MEG ARMY -GENODOZEROZÁS... MEDDIG, HA NINCS VÉGE??? -na csa a Bib Lia mint mondooo... eccem accta cebb kicc cád ccc...)
 Na azzal, tessetek naggon oda üggetni, hod a BALLANCÁROZÁS kieggenitésa... tés asszonok...monduk mi lett a tUropina??? - saláta banga bunga, ami HA A FÜGGŐFA??? - FIDELEM, MERT AKIK ÁLDOZNAK A GÖDDÖG DÖGE DÖGE DÖGE... DÖG E??? - ÉRTEM AKIK ÁLDOZNAK UGG, HOGG ŐK IS VANNAK??? -VETITSD VISSZA A BIRKÁKRA...
 Na most a KÉT ÓRIHÁZ SARKAN KIGYÓ SZÁJA...mig... mia BRICS a a a...pricsa??? - monduk NEMZETI KINA, AZ ANNA KINJA JAJAJAJAJAJJJJ... DE A BRIDGE = BRICS son of a bics...ábra? 
 Isten birkája kaja...brrr... mi van a jappán...pibi jubi juhmandókkal yaham a ham ham ham...