Szia!
Sok mindenben, ismét nem azonos a véleményünk, nevezetesen:
- megoldották a helyesírási segítést is, sőt, van mód az egyénen nem tetsző fazonokat ki lehet iktatni, nem látom szövegét, nem bosszant.
- libához: ebben van igazság, de előneveltként vettem, mind 3 egyformán egészségesnek láttam. Igaz, végtermék, végső soron mind a fazékba kerül, de nem kell ledegradálni, frissítésre, kezdő állomány indítására megfelelő, a háztájiba. Más részt, minden embernek meg illeti a tisztességre való feltételezés, a bizalom, különben nem lehetne nyugodtan élni. Vallom, a többség tisztességes. Zokszó nélkül levágom bármelyik haszonállatom, de azért nem minden, azt ölöm, amelyiket nevelem. Nem dísznek tartom őket, de azért vannak emberi érzéseim feléjük is.
- Talán igazad van, a láthatóan gyengét nem kellene meghagyni, de (lehet, nem jó a példám), rólam van szó, röviden: Nagyon kis vakarcsnak születtem, nem hitték, hogy megmaradok. '4-15 éves koromig minden nyavalyán át esetem, kórház, kórház hátán éltem. Keltetés gyenge voltam? Nem szabadott volna utódot nemzetnem? Ki kellet volna szelektálni? Nagyjából, jól érzem magam a bőrömbe, gyerekeim egészségesek. Na erre varrjál gombot! :-)))))))
- Igazad van, azért termeljük, hogy a tányérunkba kerüljön, de addig, születésüktől kezdve, igyekezzünk biztosítani nekik a teljes életet, még akkor i, ha az út nem mindig egyenes.
- Igen, ilyen az érző ember! Próbál segíteni embernek, állatnak egyaránt, mert vallja, hogy az adott egészségügyi hiba a tudomány mai állapota szerint nehezen, vagy egyáltalán nem orvosolható, de hagyjuk meg az esélyt, mert holnap felismerjük: tévedtünk, javítható. A spártai nézet elavult.
- szóval satnya voltam, de anyám bízott, igaza lett.
Hidd el, nem minden fekete és nem minden fehér, és az emberek sem egyformák, szerencsére. |