,, meglepően finom aromák jönnek (még a vége felé is), ami bizony még nagyon kell a jó páleszünkbe, hogy finomabb legyen...az a halvány rossz-szag persze egyre erősebb lesz,
de ehhez kell a gyakorlat, hogy ezt még beleteszem, mert még nem annyira durva, hogy elrontsa az egész párlatomat, de ha nem teszem bele, akkor meg aroma szegényebb lesz ”
Igaz én sajátos módon is főzök. És nincs opálosság, pedig az ntc szerint a kifolyó párlat hőmérő 17.5C
A Páracső hőmérő 98,4C
Az is igaz, hogy a fűtést a végén már nem siettetem.
Szaglás kóstolás szerint még kell bele.
https://drive.google.com/file/d/0B_B4QxK-yoPZM3NXX3JxQTZUXzQ/edit?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0B_B4QxK-yoPZTU9FaVhUVDlxajg/edit?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0B_B4QxK-yoPZVURFZWFhQmo5bFU/edit?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0B_B4QxK-yoPZeVZqVkRIMDg5dXM/edit?usp=sharing
A fotók nagyíthatók.