A tőgybeteg, vagy szarvtalanításon átesett lányaimról már nem is beszélek...van akiben ott a lehetőség, tudom, láttam, be is igazolódott, de az eredménye elmaradt, hát lemaradt. Idén fél tőgyből ad le 2,4-2,8 litert, nem adnám semmi kincsért, de hát...az eredmények...VAgy pl van olyan kecském, aki minden egyes másik boxba helyezést egy kis lelki tusával, öngyidepivel hálál meg. Ez eltart pár napig, én már megszoktam, de ha épp akkor van befejés és ő éppen meg akar halni, akkor baromira szarik rá, hogy adjon nekem a szokásos 3 literes fogásból...úgy van vele, jó lesz az 2-nek is.
Jaaa a legszebb, hogy nálunk a fejés egy stresszmentes dolog. Nyugi van, feljönnek, kaja, nyalom a szád, száraz tőgynek krémecske, tisztulónak melegvizes lemosás, meg ami kell egy női szakaszban na. Erre jön a tök idegen instruktor bácsi beáll az 5 négyzetméterbe és azt a kevés levegőt meg a gépet még vele is osztjuk. Tudom úgy tűnik kifogások, de a lányaim már megszokták, hogy 2-3 ember foglalkozik velük maximum, nem kell nekik több. De ez van, vállaltuk, fejet lehajtjuk és csináljuk :)