repcsepista Creative Commons License 2014.07.07 0 0 1101

Vicca a bábeli -zürr- zavarokhooo...
 Tessetek figyelni, a bl. mondja, hogy nyisd ki szemed...nos igen igen érdekess, mert ha hallunk valamit is, képekben jelenik meg...hogy Jézus??? - abszolututimáte János 8-51. -ben, amit trilliózor elcsépeltem...de JÉZUS MEG A HANGJA... ITT VAN, SŐT MINDENÜTT, IGY MINDENÜTT AHOL AKIK HALLJÁK A HANGOT...én arra törekszem, hogy te s ti is halljátok...s hogy miért, mert nem halsz meg, meg hogy hogyan...mert MINDEN ABBAN A PILLANATBAN HA JÉZUS...MAGA A SZÓ ELÉRT...BENNED VAN AZ EGÉSZ VILÁG??? - MINDENSÉGGEL -LOMMAL...MENNYEI LOM KE???
 Nem akarok sokat irni...de hallattuk ma a HIREK -ben, hogy a palesztinok elraboltak három izráelit...na itt baj van, mert izráel??? sose volt sss...na lesss... tehát nemcsak izráelt kell hellre tenni, hanem mindent ami izráelért...hoztak létre annak is...na mindentől ami hazugság meg kell tisztulni ugy hogy keressük az ÖRÖK LÉTET S IGAZSÁGOT...S AZOKKAL A KAPCSOLATOT AKIK ONNAN MEG OTT VANNAK...értem??? -mondjátok, meghalt élt az Úr? - na ma volt a hirekbe, az TÖRVÉNY = NINCS TÖRVÉNY MERT MEGHALT JÉZUS...MI MEG AZT HISSZÜK, HOGY MATYU CIRÁLY???
 Fidelem, szinte dögletes...na a ZSIZSIK értelmében...igen benne vanna a zsidók vagy izrálerét...ami izráel 3/4 része nem zsidó vallásu... meg egyse, ellenben amit hellr kell tegyünk..
 A ZSIDÓK MEG ZSIZSIK A HIREKBE: HA SZERETNÉK MAGUKAT A PALESZTINOK, AKKOR SZERETNÉK ELŐBB A GYEREKEIKET...ami nesztek itt egy froccs...
 MI AZ HOGY NACIONALISTA VAGY PATRIÓTA???
 Na, hgoy a palesztinok??? -nincs ollan, nincsennek a térképen sss...ők ORDIBÁLJÁK ÁLLANDÓAN. PAESZTINIA SOSE VOLT ...NOS MIÉRT KELL AKKOR MOST HOGY PALESZTINIAIAK...ami nemigaz, sőt az egész ARAB...BIGÁMI VILÁGBAN...nem bántólag, de mi igy mondjuk a többnejüt... valószaru ezt törölni fogják...de az hogy a palesztin -zsidók, akik elrabolnak egy palesztin -zsidó gyereket viszonzásul, s elégetik élve...az SZADISTA GYILKOSSÁG, SEMMI KÖZE HOGY NACIONALISTA!? - ami tota ma is...bábeli zürzavar van...hisz PONT ELLENKECCKE...én nem bántok még szóval se meg senkit...na most akik bennünket...akkor SZAVUNKAT FEL EMELJÜK???- aha...NA NEKEM AZ HOGY MNACIONALISTA...nagyon érdeked, mert most a focibajnokság alatt...Deuchlang Deuchland überalles...magyar ha magyar vagy, ELŐBB TARSD EL MAGAD, MEG CSALÁDODAT...AZAZ SEGITSÉL MAGADON, AZ ISTEN IS MEGSEGGIT...MEG HAZÁDNAK REDÜLETLENÜL, LÉGY HIVE ÓH MAGYAR...NA MICSODA GYALÁZAT AJJAS MÓSZAR, RÁNK LETT SZÓRVA A TÜZE A ZIZI BANDÁKANK, NA AKIK A PÉNZ IMÁDAT MEG DIKTATURA...AZOK NEM AKANRAK CSAK BAGZÁS KÁSA???- VAGYTOK...
 Innennn...
 ...értem, előbb EGYÉNISÉG = RÉSZEMRŐL JÉZUS, AZ IGAZ JÉZUSUNKAT KERESEM MINDEN PILLAANTBAN, NA MOST CSAK HA TUDOK VALAMIT...HASZNOT, MEGOSZTOM A CSALÁDOM S NEMZETCSALÁDOMMAL...MELLESLEG...MONDUK 1 SÜLT KRUMLIT...aprpogtató, még 1 frt a krumlis lángos???
 ... ISTENÜNK BIRKÁJA...még gyüvök, mert pontosan meg kell tudnunk, hogy mi ebből??? a kiu??? KI AZ UT, VAGY MI...
 UI. de mindenkit ha magyar ok vagy, akkor A MI ÉDES GÉNVÉR LÁNA VONAL VÉGIG... ODA VISSZA SZÜLEINKKEL SZERETÜNK, S AMIT ADUNK, CSA AZT ...ADHATOD VISSZA...CSÓSTÓL CSÓSZTÓL CSOMÓSTUL...fidelem, hallgassatok rám, minden gyülöletet a gyerekeink kapnak vissza...látod??? - a zsidó az egy vallás, nem faj...mint a többi...allattuk vallások...csak érdek szövetségek...???