ivanandras Creative Commons License 2014.07.06 0 0 162914

Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz itt a középpályán. Tényleg meg kéne tanulnia ennek a csapatnak3-5-2-ben játszani, hogy egy olyan középpályás se maradjon ki, akinek helye lenne a csapatban.

A Mihelic-Zsida-Varga-Szakály-Selim kvintett iszonyúan erős lenne, viszont egyiket sem hagynám ki a csapatból szívem szerint. Márpedig valaki repülni fog, ha Józsika középpályást játszik majd. És akkor még ott van Bódi, akinek vannak jó meccsei, Ferenczi, akit nem kéne teljesen leépíteni, Damahou, aki úgy néz ki, kezdi összekapni magát (ma két gólt vágott a Balmazújváros ellen, nem mintha az lenne az elsődleges feladata). Tisza is bevethető a középpályán, Vadnai sem feltétlenül balhátvéd...

 

Szóval nagyon bő ez a középpálya. Én szívem szerint eladnám Józsikát, Ferenczit pedig kölcsönbe küldeném valahova, ahol játszhat.

 

Novakovic - Lázár, Mészáros, Brkovic, Korhut - Mihelic, Zsidai, Szakály, Selim - Sidibe, Kulcsár

Pad: Plekszi, Morozov, Jovanovic, Vadnai, Damahou, Tisza, Volas

 

És akkor még ott van Verpi, aki nem hinném, hogy szívesen DEAC-ozik sokáig, Ludánszki, akinek nagyon jó meccsei voltak idén, Bódi, akiben azért ott van valami, Seydi, aki nem mindig tűnik rokkantnak.

 

Szóval nehéz ügy. De ha igazak a pletykák, Selim és Volas úgyis elmennek, szerintem Plekszit végül megint kölcsönadjuk, Varga csak talál magának csapatot...