Törölt nick Creative Commons License 2014.07.05 0 0 7276

Köszönöm a figyelmeztetést, nem gondoltam, hogy baj lehet belőle! Szerencsésen túl van a "nasin", de olyan lelkesen ette, én meg megörültem, hogy végre valami, amiből nem csak pár falatot kap be. Akkor erre figyelni fogok a jövőben. Érdekes, hogy a málnához hozzá se nyúl, a szedret viszont elvette.

Amikor hirtelen felindulásból megvettem, akkor csak tűzoltó jelleggel kutattam a neten, hogy egyátalán mit eszik, hogyan kell tartani. A származását nem olvastam, csak feltűnt ez a mindent szárítva dolog, meg olvastam, hogy a nyúltáp nem jó neki, hanem magasabb rosttartalmú kell. Szóval van még mit tanulnom, ezért is köszönöm a segítségeteket!

Amúgy van egy olyan érzésem, hogy nem lesz olyan egyszerű a dolog, egészen felbátorodott, először csak le-le ugrált a kanapéról, aztán irány a nappali. Tegnap éjjel már megadtam magam, mondom próbáljuk ki, hagyom futkozni. Nagyon élvezte, én nem különben. Erre ma irány be a folyosó, szoba, ágy! Mondjuk nem tudtam rá haragudni, felkaptam az ölembe és megszeretgettem:) Majd lezárom inkább a folyosót. Szerencsére a nappaliban nincs veszélyforrás, megrágni meg nem igazán akar a papíron kívül mást. Olvastam, mikre képesek rágcsálás ügyileg, remélem, erre nem kap rá! Azért minden elismerésem, ennyi csini nem lehet egyszerű, bele se tudok képzelni a helyzetbe:) De nagyon szépek az állataid, lászik, gondos gazdájuk van. Azért is gondoltam, hogy tenyészted őket, mert minden színből van, és nagyon szépek. 

Előzmény: Böszőke (7273)