Feriba51
2014.07.05
|
|
0 0
100915
|
"Elmondta , hogy az Ő főzdéjében se nem egylépcsős , se nem kisüsti
eljárással megy a főzés , hanem a kettő közötti általa kifejlesztett technológiával ."
Na, valahol itt vagyunk mi is egyik kollégával és "egymenetesnek" neveztük el az eljárást. Egyszer főzzük, de a kinyert párlat töménysége jól elmarad az egylépcsősöktől. Az utópárlat leválasztásánál pontosan ott vagyunk, mint a kétlépcsős esetében, olyan 45-35 foknál állunk le általában.
Az összegyűlt utópárlat tisztázása pedig egy jó példa arra, hogy az utópárlat is azt tartalmazza, amit a cefre csak egy kicsit töményebb az alkohol benne. Íz és illatanyag pedig van benne bőven.
Jó nedűt!!!! |
Előzmény: héjja60 (100896)
|
|