CSodálatos virágszálak :)))
Amúgy Hahó mindenkinek!!
Shai megvannak még a kaktuszcsemetéid,amit adtam? :) a selyemakácod cseperedik :))
múlthéten elkészült a kaktusz kertem, majd rakok fel róla képet.
Ma Borkival dokinál voltunk, tegnap reggel vettem észre a műtött szemén egy fél cm-es foltot :( Megijedtem nagyon, mert rögtön a régi eset futott le előttem, amikor szaruhártya fekélye lett!
Hívtam is a rendelőt, hogy mikor lesz szakorvosuk vagy tudnak-e fogadni vasárnap.
Szerencsére reggelre nem lett nagyobb a folt, de gondoltam jobb megmutatni, mint elsiklani felette!
A doktornő nagyon kedves volt, most voltunk nála először, de szimpatikus, sajnos aki műtötte szülési szabadságon van :(
Konkrétan nem derült ki, hogy mi okozta a foltot, de nagy valószínűséggel a szemhéjon belül lévő szempillák, szőrtüszők is gyulladtak.
Lényegében nem lettem okosabb, ugyanazokat mondta el mint, aki kezelte is előtte.
Műtét még mindig nem indokolt, mert épp az alsó szemhéj szemzuga lenne, amit műteni kellene és nem a fölsőt. Említett vmi fagyasztási módszert is, de ebbe már nem mentünk bele mélyebben, mert már morgolódott kint egy gazdi, hogy már 20 perce vár...... na mindegy, én is vártam még sem szóltam be.... :(
A szempillákat kiszedte, könnyvizsgálatot is készített és megfestette a szemét is. Elég száraz a szeme, nem a legjobb a könnytermelődés ez is okozhatja, hogy dörzsöli a szmepilla vagy épp egy kis apró por vagy piszok.
A szaruhártyát még nem érinti a pigmentáció, csak a külső részeken fellelhető a folt.
Azt mondta még szerencsésnek is mondhatja Boriszt, hogy csak ennyire pigmentált a szeme mert ilyen korban a többségnek jóval nagyobb részen terjed ki a pigmentáció.
Kaptunk szemcseppeket, és gélt a szemszárazságra.
10 nap múlva kontrol. Hát ennyi röviden, taliztunk egy morcos kis mopsz öreg úrral is, neki épp előző héten csinálták meg a szemplasztikát.
Édesek voltak együtt :( és persze volt egy kb. 4-5 hónapos kis hölgy is, hát hogy ő milyen kis tűzről pattant kis teremtést volt, igazi kis izgága kis malacka .))
Ironka jól van, múltkorában sűrűn volt lázas. A fülére gyanakodtam, hogy ez lehet a háttérbe, akkor kezeltem neki, most minden ok, remélem nem kiabálom el :(
A vedlés a vége felé jár nála, most olyan kis kecses :) és látni a ráncikat :)
MAjd jelentkezem, jó éjt :))