kgaboroo Creative Commons License 2014.06.29 0 0 2829

Előre borítékolom, hogy tetszene.:-)) Nálam az a baj, hogy ha hegyeket akarok látni itthon akkor el kell mennem a Bakonyba ami legalább 120 km. Ennyi km oda és ugyanennyi vissza full sík területen. Ezért motorozunk inkább Ausztria felé. Szeretünk felfedezni utakat de mindig apránként megyünk tovább és beljebb.

Egyszer még az első Pegasómmal elég jól elkeveredtünk és ránk sötétedett mindentől távol. De nem ez aggasztott hanem, hogy tartalékra kellett csukni a benzincsapot és kint nincsenek nyitva este a falubeli kutak.

Forgalom semmi és még 300 km hazáig éjszaka és 3 liter benzinnel kell gazdálkodnom.

Kénytelen voltam utat keresni az autópályára, de ez is kb 50 km-be került így már csak azon imádkoztam, hogy idejében legyen egy benzinkút.

Aztán lett egy és 20.7 litert tankoltam a 21 literes tartályba. Azóta féltankra is rátankolok ha messzire megyünk befelé.

Ez a kisszerpentín benne van a kedvenc útvonalunkban, a meredeksége 20% fölötti. Nincs is messze tőlünk. Télen friss hóesésben van, hogy lezárják.

Előzmény: gesszti (2828)