Törölt nick Creative Commons License 2014.06.29 0 0 100702

 Szia, Tintus! Én még életemben nem ittam, vagy készítettem, zöld dió "pálinkát", viszont amerre csak járok, dícsérik az ismerőseim. (megkínálni persze senki sem tud, senkinek sincs, még egy fél deci sem.) Fagyasztóba elraktároztam 75-80 db-ot, még vagy 100-at el tudnék, ha úgy van. Kötőtű átmegy rajta, bár 2 cm-nél kicsit nagyobbak, nincs csonthéj, késsel simán szétvágható, leves a belseje, némi kocsonya, meg dió képződmény, valahogy így fest, bele néztem. Kérdésem az íz világa lenne, ha ezt le lehetne írni, valamiképpen.:-)) Továbbá, a közzé tett receptedben hány %-os alapszeszt kéne használni? Árpás szesz lenne az alapom hozzá, az kellőképpen íztelen és finom. Köszönöm!

Előzmény: TINTUS (99887)