bezzeg Jani Creative Commons License 2014.06.28 0 0 100687

Látom megoldottad a helyzetet.


Ugyan ezt javasoltam volna én is. Legalább a cefrét feltenni főni és meg nézni, ha már ismered a főződ tulajdonságait, hogy mennyinél szokott indulni, ill.  iduláskor van-e valami cefrézési hibára utaló elképesztő szag
Nem ismerem a körülményeid és lehetőségeid, ezért engedd meg, hogy javasoljak egy 13,5-ös tömszelencét és hozzá egy megfelelő méretű 370-Ft os kotyogót.
És ezzel az egyszerű szerkezettel figyelemmel kísérheted az erjedési folyamat intenzitását.
Sohasem fogsz őrlődni, hogy mikor lehet főzni, mert így időben rá tudsz készülni.

Tettem fel egy videót amin láthatod, hogy az ötödik napon még van CO2 fejlődés és vissza lúgozódott pH 3,4-re, ennyi volt az induláskor savazás előtt. 


Több sikert, erő s erényt.

 

 

https://drive.google.com/file/d/0B_B4QxK-yoPZcEktLUw2R2lzUVE/edit?usp=sharing

Előzmény: toalettduck (100668)