Ed a ló Creative Commons License 2014.06.28 0 0 55

"Ja, lemaradt az, hogy az on-line számlázókat legalább az üzemeltető frissítgeti."
Nekem korábban volt már cégem és abban használtam egy asztali számlázó alkalmazást. Az is szépen frissült magától.
Az online számlázó fejlesztője miért ne állhatna le a fejlesztéssel? Akár le is húzhatja a rolót, aztán kapkodhatsz, hogy szerezz valamit helyette és örülhetsz, ha megkaptad a mentéseket, mert akkor a szerver is leáll és elérhetetlen lesz a online számlázó.
Én is online-t fogok használni. De csak remélni tudom, hogy minden rendben lesz.

Nagyobb cégként nem is mernék online számlázót használni. Elvégre az adataim saját szerveren nagyobb biztonságban vannak. Ha nagy leszek, akkor váltok.

 

"Ma már alapkövetelmény kellene, hogy legyen, hogy a számlázó progi, és egyáltalán minden hazai könyvelő program a magyar mellett angolul is tudjon. Hahó! Az EU-ban vagyunk, külföldi ügyfelekkel is."
Amennyire tudom, nem felel meg teljesen a magyar cégek számára készített program más országokban. Ott mást is módosítani kell, nem csak a nyelvet.

 

"Önmagában egy számlázó program fabatkát sem ér, mert a kiszámlázott bevételeket végül könyvelni kell (az egyszerűtől a bonyolultabbig) a bevételi nyilvántartásba, a pénztárkönyvbe vagy a naplófőkönyvbe."
Már mért ne érne? Azt figyelembe kéne venni, hogy a legtöbb cég nem saját magának könyvel, hanem egy könyvelő cég végzi el számukra ezt a munkát. A nagyon nagy cégek könyvelnek saját maguknak, esetleg még maguk a könyvelő cégek. Általában egy számlázó program a számla adatokat elküldi a könyvelőnek, az a saját programjába bedolgozza. Nekem régen amit vettem így működött. Pedig nem ugyanaz a cég készítette az én számlázómat és a könyvelőm programját. Ezt nekem kell magyaráznom, laikusként?

 

Előzmény: Kara_kán (52)