Nemzeti_Hobbiasztalos Creative Commons License 2014.06.21 0 0 74004

Te megint magadból indulsz ki, neked eszméletlen gyakorlatod van, ipari gépeid vannak, nem barkács gépek. A te gyalugépeden a 3 mm-es fogás simán megy, de egy hobbi gépen ezt ne várd el. Az én gyalugépem ha totál élesek a kések akkor tud csak 3mm-es fogással egyengetni, de a vastagságinál ha megszakadok akkor sem tudok 1mm-nél nagyobb fogást venni, mert nem fér be az anyag ha 1mm fölé állítom. A szalagfűrész is más kategória ami neked van, a kollega meg lehet, hogy nem is használt szalagfűrészt. Amíg te tekersz kettőt a gépeden és már be is állítottad a megfelelő méretet addig egy hobbi gépen ugyanazt 3-4-5 fogásból lehet csak megcsinálni, közben méregetni, mivel nem pontosak a skálák ha van rajta egyáltalán. 

 

A műhelyed nagysága is sokkal nagyobb mint egy sufni műhely, nálad nem kell állandóan elpakolni hogy hozzá tudj kezdeni a következő fogáshoz. 

 

Majd ha a kollegának is lesz olyan gépparkja mint neked, akkora műhelye mint neked és annyi éves gyakorlata mint neked, na akkor hasonlítsd össze.

Előzmény: gdzsozy (73984)