Tibbe Creative Commons License 2014.06.20 0 0 30

2014.augusztus 16. ÁBE CAC KLUBKIÁLLÍTÁS


ÁBE - Ázsiai Törpekutyák és Bichonok Fajtagondozó Egyesülete
HÍREK!
Örömmel értesítelek Benneteket, hogy Egyesületünk augusztus 16-án KLUBKIÁLLÍTÁST rendez a Strázsa Kutyaiskola területén, a Népligetben . A kiállításon részt vehet minden fajta, amely az egyesület alapító okiratában szerepel, valamint szeretettel várjuk a Tibeti masztiffokat is.
A kiállításon bírál: Panos Demetriou (Cyprus)
Az Egyesület által állami elismerést nyert fajták - Bolognese, Havanese, Lhasa apso, Shih tzu, Tibeti spániel, Pekingi palotakutya, Löwchen - részére a kiállítás tenyészminősítést adó rendezvénynek számít. Az egyesület gondozásán kívül eső fajták részére a rendezvény Klub Kutya Show-ként kerül megrendezésre, a HPJ, CAC, fiatal- és felnőtt ÁBE Klubgyőztes, valamint BOB cím kiadásával.
Tibeti masztiff, Bichon frise, Japán chin fajtákra kértük a Nébih engedélyét, Tibeti terrier, Máltai selyemkutya, Kínai meztelen kutya és Coton de tulear fajtákra a TKKE nyilatkozatát a tenyészminősítést adó kiállítás elfogadására (ennek eredményéről később tudunk tájékoztatást adni)
A kiállítással egybekötve tenyészszemlét is tartunk az állami elismeréssel bíró fajták részére.
A programról részletesebb információ pár nap múlva a weboldalon lesz található!


www.abeinfo.hu
A nevezéseket tudjuk fogadni postai úton (ÁBE, 8994 Zalaszentgyörgy, Kossuth L. út 80.) és e-mailban (dogshow@abeinfo.hu)
Minor puppy, Kölyök és Fiatal osztályban a nevezéseket elfogadjuk chipszám és a két szülő törzskönyvmásolatának bemutatásával is!
Nevezési határidő: 2014. augusztus 01.
Nevezési díj fizetés: Erste Bank 11600006-00000000-66136523
A Klubkiállítással egy időben az egyesület Kutya Szépségversenyt szervez hobby kutyák részére, melyre nevezni lehet bármely fajtájú, vagy akár keverék kutyát is kizárólag chipszám és életkor alapján. Jelentkezni a fenti címen, esetleg helyszínen is lehet!
Szeretettel várunk minden jelenlegi és leendő Klubtagunkat, Kiállítót, Hobbytartót és Érdeklődőt! Szeretnénk Mindenkinek remek szórakozást és eredményes kiállítást kívánni!
ÁBE Vezetőség