Hát több mint egy év telt el a hsz óta. De örülök, hogy itt vagy és szóltál. Igen, Ö az. Ilyen és hasonló dolgokra szinte mindenki képes, csak edzeni, gyakorolni kell(ene). A gyógyítás terén is hasonló eredmények érhetők el gyakorlásal, odafigyeléssel. Például Braco is igyekszik rávezetni az embereket valamire, például hogy elérjék a lelki békét, nyugalmat. Ez előfeltétele, hogy a szervezet jól és jobban tudjon működni. De ehhez működtetni is kell - vagyis mozogni, gyakorolni, munkára, terhelésre kényszeríteni stb. De ehhez az emberek általában már lusták, vagy úgy érzik, hogy nincs idejük stb.......
Van egy magyar ember, kinek írását nemrég olvastam - 2012-ben íródott a könyv azt hiszem. Egy részben szinte ugyanolyan dolgokat csinál mint én - ütögetéses, nyomásos, gyúrásos technika. Ezek hatalmas rezgéssekkel bombázzák a testrészeket és az egész testet is. Tehát nem valami finom kopogtatások, hanem jó kis erőt, ügyességet, kiratartást, akaraterőt igénylő gyakorlások. Nagyon, de nagyon ismerős minden mondata. Nagyszerű könyvet írt. Szinte minden sorával egyetértek. Ezt én is rengeteget csináltam, de sokat járt az eszemben, hogy lehet megy ez egyszerűbben is, kevesebb energia ráfordításával - ütések nélkül, puszta gyors, kicsi vibrációkkal, hangokkal stb.
Nem véletlen, hogy két ember egymástól függetlenül ugyanazokra a következtetésekre jut kb ugyanazokkal a dolgokkal kapcsolatban, ha kb ugyanazon elv alapján próbálja használni, kisérletezni vele. Hisz ugyanazokat az energiákat használjuk mindannyian - már aki próbálja használni és kihasználni ezeket az erőket........ A könyv itt olvasható ingyen, nagyon jó kis olvasmány, emelem kalapom kitartása előtt. A könyv fia írásával kezdődik (kb első 50 oldal), aki egy igen súlyos betegségből (rák, leukémia) épült fel ennek a módszernek és apja kitartásának köszönhetően is.
http://www.scribd.com/doc/116261050/Goncz-Jozsef-Az-ongyogyitas-forradalma