Kedves Staiger!
Van egy tippem számodra. :)
A parlagfű lekvárt butaság megvenni. Én napi szinten fogyasztom a friss parlagfű hajtásait, itt nevelgetem őket a kertben. Már aszalógépben szárítottam is, kávédarálón porrá őröltem, felkészülve a parlagfű mentes időszakra is.
Ha nincs kerted, forgalommentes helyeken ahol tiszta marad, felkutathatod.
Arról olvastam, hogy a parlagfű oly mértékben normalizálja az immunrendszer működését, hogy mindenféle allergia elmúlik hatására. (Ki tudja mi van a lekvárban, és milyen tiszta.) És még őssejttermelő hatása is van.
Én május 10.-én kezdtem fogyasztani, naponta zöld turmixként iszom. Azóta azt vettem észre magamon hogy nem vagyok olyan fáradékony, a frontokat nem érzem meg, pihentetőbbek az éjszakáim. Biztos hogy segíti a máj munkáját is, mert keserű anyagot is tartalmaz, ami nagyon fontos nekünk.
A bükki Füvesember egyik videójában hallottam, hogy Gyuri bácsi tinktúrát készített belőle magának (én is fogok), és azt fogyasztja.
Váljék egészségére, és a mienkre is ! :)