Azóta sem? Szerinted azóta is keresem? :D
A mondatomra reagáltál, az egy dolog, hogy csak a felét idézted, kiragadtál belőle... a mondatom pedig úgy szólt máshol és másról.. Tehát érthettem úgy hogy butaságokat zagyválsz. S mivel itt úgy látom az arrogáns rosszindulat és cinizmus a trendi, hát meg is tettem tesó... ;)
Azóta sem találom? Lol...
Ember, azt gondolod hogy azóta is keresem? Van bőven más dolgom is, de majd amikor időm-kedvem engedi még biztos utána fogok nézni itt-ott. (már csak azért is mert engem is bizget a dolog nélkületek is) De ha nem bánod, mert itt te meg ha jól emlékszem még egy emberke, arrogánsan hisztizik, nem motivál annyira hogy buzgón kutassak....
Amíg megtalálom, itt egy kis házifeladat neked, nagy tényeket tisztelő igazság bajnokának, testre szabva. Mivel vehemensen sérelmezed és hőzöngsz hogy egy teoretikus fórumban merészeltem egy nyilván nem a Science magazinban bejelentett felfedezést és bizonyos tényt, hanem egy, annál valóban jóval alacsonyabb nívójú mondhatni bulvár médiákban és amatőr körökben emlegetett, tehát akár paratudományosnak is nevezhető hírt bedobni; láthatóan az objektív empirikus bizonyítékok feltétel nélküli híve vagy (ami nem baj amúgy); hát akkor légy szíves, mire jövök legközelebb, tán már a releváns kutatási anyaggal (ha jól emlékszem, katonai műholdfelvételek és színelemzések - abból mérték le hogy magas a fémtartalom e bizonyos körökben); addigra bizonyítsd be nekem objektíve, empirikusan és vitathatatlanul az Antarktisz létezését! Előre is köszi! ;)
Mivel én nem láttam még a saját szememmel, nem is voltam ott, nem vagyok tökéletesen bizonyos abban, hogy létezik Antarktisz. Mi van ha csak egy hoax? ;)