Én kiállok Pintér mellett, bár valóban olyan a kinevezése, mint befingani egy telefonfülkébe aztán fapofával kinyitni és előzékenykedni a soron következővel, de:
- tudom követni, és nagyjából lehet látni hova keres embereket
- az, hogy neki Lipták - Lang, valakinek meg Korcsmár - Guzmics az kurvára mindegy, az összes gyenge, utóbbi kettőnek együtt sikerült 2x is 8 gólos meccset hozni - takarodjanak a válogatott közeléből is
- jobbhátvédet keres nem titkoltan, és Vanczák még ott van neki talonban, középre is
- keresi Gera helyettesét, jogosan - tud valaki neki ajánlani hasonlót ? Vagy itt miért Gáz ha Rudolfot is próbálgatja ? esetleg Radót ?
- Balhátvédben Leandro és Korhut, ki hiányzik? Itt ki az a nélkülözhetetlen valaki ? Megtalálta az embereit szerintem
- Tőzsér játszani fog,
- Lovrencsics szintén, Stieber és Varga R is ott van szélre, plusz Radó is megkapja majd az esélyt
- Szalai mit tett a válogatottért, azon kívül, hogy elmondta az igazat, meg okoskodott - egy normális csapat ellen sem tudott semmit csinálni, és pótolható, mert olyan lassú mint a tetű. Valóban annyira hiányzik ? és eleve nincs is leírva, csak pedagógiai céllal pihen, meg lehet majd neki is mutatni milyen az igazi profizmus
- Huszti egy köcsög, sokkal köcsögebb mint Dzsudzsák, és szarabb focista is, egy Fos Hannoverből osztja az észt, Pinyő még is megpróbálta visszahozni, nekem nem hiányzik.
- Kalmárt be merte dobni a mély vízbe, abszolút pozitív
Gulácsi - Lipták, Lang, Varga, Tőzsér, Dzsudzsák, Rudolf - itt a gerinc - ezt megtalálta, 4 ember kell, jól tette, hogy kipróbált egy csomó mindenkit, és ha Szalai és Gera is jön majd, ők elvileg olyan profik, hogy be tudnak illeszkedni hamar, akkor azt mondom - ez a csapat sokkal jobb mint az utóbbi 20 évben bármelyik.