Középkorú61 Creative Commons License 2014.06.09 0 0 150

Az a "szép", h. direkt az osztályvezető főorvos magánrendelésére jártam 4 hónapig-nem kért sokat, de nem is ért semmit-,mindig újra elmondatta velem, h. pontosan hogy is történt a csúszás, meg akkor most még1x pontosan hol is fáj?Még egy receptet se írt fel helyben, még külön 3-4 nap múlva az osztályra kellett mennem a kiírt kezelésekért (lehet ott is kellett volna pénzt adnom, amikor kiadta?10 ultrahangos kezelés-vissza, magánrendelés-kórházi folyosó 2x az 5-5 iontoforézisért.Ilyenkor nem adtam neki.2x is ígérte, hogy ha nem használ:kórházba befektet:infúziós kezelésre, de utána mindig elfelejtette, v. nem érdekelte-úgy bökdöstem az orra alá az MR leletet.

Legutóbb 3 hét múlva tudott volna fogadni magánrendelésen, felhívtam, h. nem lehetne-e hamarabb, mert baromira fáj a lábam, akkor mondta, h. menjek pénteken a rendelőintézeti rendelésére.

Du 4.kor került rám a sor, a boríték ki volt bélelve, h. adom neki, de gyakorlatilag elküldött a "búsba", h. már minden kezelést megkaptam, nem tud velem mit kezdeni.

Ezek után másik ortopédushoz nem mehetek, mert ha a kórházban kötnék ki mégis-ő a "főmufti".

Most keresek egy jó magánreumatológust, de nem tudom, melyik az,amelyik nem csak a pénzemre pályázik, hanem tényleg csinál is velem vmit. Esetleg azt tud itt vki Egerben?

Hévízre megyünk július közepétől, oda is v. reumatológus beutalója, v. háziorvosé kell, de akkor meg ott kell dekkolnunk a szakrendelésen.

Komolyan, rengeteg tb-t is fizettem már míg alkalmazott voltam, most se keveset, még maszekhoz is járok, mégis itt tartok!

Mondtam a dokinak, h. ha nem lehet meggyógyítani, írja le, akkor kérem a rokkantosításom, ha meg nem, akkor meg kérem vissza a lábam, mert még 12 évem van a nyugdíjig.

Jót röhögött, h. "jó a humorom".

Hát, nem humor kérdése.

Egyébként már Te vagy a 2., aki azt mondja, h. ezt nem lehet hipnózisban gyógyítani, de egy pesti hipnotizőr meg visszaírt, h. szerinte lehet ezt is, meg az autóvezetés-vizsga pánikomat is-meg az is lehet, h. összefügg.Első alkalom 20e, utána 15e-állítólag előfordulhat, h. 1-2 alkalom elég.

De mint tudjuk-mindig így kezdődik...Innen meg Pestre járni se két fillér, meg főleg idő...

Relaxálni én sem tudok, mindig pörög az agyam, képtelen vok kikapcsolni-lehet, nem is tudnának hipnotizálni, mert viszolygok a kiszolgáltatottság gondolatától is.