Középkorú61 Creative Commons License 2014.06.09 0 0 148

Szia!

Nem, még nem próbáltam, gyógyszert egyáltalán nem szedtem, csak kezelésekre jártam,ultrahangos,depo-medrolos injekciós iontoforézis(ha jól írom).Eleinte meg szalaghúzódásra:fekete nadálytő, flektor, meg vmi reumás krém.

A gond, h. minden orvos mást mondott, még a bokarögzítő, lúdtalp betét viselésével kapcs. is.

Legutóbb meg, szabályszerűen elküldött a magán ortopéd doki azzal, h. már nem tud velem mit kezdeni, hordjak ortopéd cipőt(a csizma most lett kész-34 fokban!), meg ha akarok, menjek reumás kezelésekre.

De 11 hónapja 5 orvosnál jártam, mind más "diagnózist" állított fel-ránézésre.van amelyik 2 méterről.

Egyetlen,talán igazi leletem, az MR az ínhüvelygyulladásról.

Most gondolkodom még reuma magán dokin, de már a gatyám rámegy-pedig csak kicsit megcsúszott tavaly júliusban a papucsban a bal lábam.

Most meg már csak teljesen egyenes talajon "totyogok"

Ezt a gyógyszert lehet vény nélkül kapni, v. ki írja fel?

Most magam kúrálom megint pannonhalmi ízületi gyógyteával, kenek rá zselatint, néha lóbalzsamot, éjszakára vizes ruha-folpack.

Érdekes, h. volt egy rövid időszak, amikor egész jó volt.

Ezelőtt többnyire magas sarkúban jártam-mind kidobtam-de volt egy teljesen új félmagassarkú zárt bőr cipőm, azt felvettem, mert színházba mentünk.

Hazafelé a lépcsőn az első lépésnél megint beleszúrt akkorát, mintha kést döftek volna bele, azóta, csak óvatosan totyogok.

Azért gondoltam a hipnózist, mert már nincs ötletem, és muszáj lenne dolgoznom, mert üzletkötő vok (pedagógusként leépítettek), és ha nem megyek-nincs pénzem-vállalkozóként meg 1200 FT a napi táppénzem.

Azért jöttem ide, h. jó tanácsokat kérjek, valószínűleg többet ér, mint a fásult doki, aki havonta 1x rám néz 2 m-ről, jó pénzért.

Köszi.

Szóval, fel kell íratni?