bugadoktor Creative Commons License 2014.06.07 0 0 552

"Ha nő az infláció, vele együtt emelkedik az adó, mivel a város költségei is emelkednek. Ha azt akarod, hogy a város ne fejlődjön, tüntess minden adó ellen. Viszont akkor ne járjon a szád, hogy miért sötét az utcád, miért nem veszik fel a gyerekedet az óvodába, miért kátyúsak az utak. Aki azt hiszi, hogy minden ingyen van, az sajnos téved. Érd nagyot fejlődött az utóbbi években, és ez pénzbe kerül. Mindegy, melyik ujjunkat harapjuk, mindegyik fáj. Ha nincs fejlesztés és nincs alacsony az adó, az se jó, ha van fejlesztés és magas az adó, az se jó. Lehet választani!"

 

 

Tévedésben vagy! Nem ezek ellen szólunk, hanem a jelentös adóteher alapján befolyt pénzek hasznos felhasználásért.

Nem kellene a két vezetö kocsijait sürün cserélgetni, nem kellene a két közteresnek a Dacia Dusterrel bevásárolni járni a Tecoba, kávézni a Stop Shopba. Mert az emberek nem vakok.

Visszaszerezni a hidpénzt, a nylon uszodai túlfizetéseket, mennyibe került B.L. kártalanitása,  utána  nézni a csatornázási pénzek felhasználásának, külsö revizor bevonásával, a testvér városok meglátogatása nagy slep kiséretében, stb.stb.stb. (Jut eszembe, mit is hozott Èrdnek, a nagy beharangozású kínai kapcsolat?)

 

Mert nem csak a látszat kell, hanem a tisztesség is, az adóforintok felhasználásakor.

Előzmény: pandur64 (546)