Smíró Creative Commons License 2014.06.05 0 0 102070

Kicsit kiegészíteném, vagy inkább pontosítanám, bár írtad, hogy a hibák NÁLAD:

 

Elektromos hibákhoz: Sem az előző, sem a mostani kocsimon - amit 7 éve használok - olyan elektromos hibák, mint neked, nem jöttek elő. Sajnos 1-2 hátsó izzó elég gyakran kiég, de ezen kívül semmi. Az is igaz, hogy nem napi rendszerességgel használom a kocsit, de több, mint 10 év 307 használat után ha ez általános, fel kellett volna tűnnie. Mindkét kocsi prémium felszereltségű (volt).

 

Nálam az izzókon kívül ami elektromos baj - bár szerintem ez inkább mechanikus hiba - az ülésfűtés. Az előző autót már így vettem, ebben meg behalt, pedig nem térdeltem bele. Sajnos egy ingyenes belső takarításos PUG akcióban a "szakember" igen, ez nyáron volt és előttem, szóltam is rá, hogy ezt nem kellene és pattanjon ki az ülésről, de én hülye nem ellenőriztem le az ülésfűtést és a hideg beálltával már nem is működött.

 

Amennyiben elektromos baj - vagy csak nálam egyedi -, hogy ha valamennyire le van húzva az ablakom, menet közben nem felfelé indul, ha fel akarom húzni, hanem lemegy koppig és utána fel. Semmiféle újratanítás eddig nem segített rajta, talán a topiktalin jön rá gyógyír, ha el nem felejtem szóba hozni.

 

A kuplungom sajna megcsúszott és a kevlározás is csak ideig-óráig volt jó, ez csere lesz előbbutóbb. (127.000 Km)

 

Klíma hisztit nem érzékeltem.

 

Nálam nappali fény be van kapcsolva, tehát indítás után lámpa automatikusan bekapcsol. Ilyenkor a fényérzékelő szenzor teljes világítást hagy a kijelzőkön, emiatt is használom ezt a módit, hogy nyárom napszemüvegben JÓL lássam a kijelzőt. Estére meg - amikor az automata egyébként is gyújtaná a lámpákat - leveszi a fényt. Tehát nappal látni lehet napszemüvegben, ha csak nem polár szemüvegben nézed. Mert akkor sajna nem. Kipróbáltam, és sajnos "működik".

 

Szerintem ha használtat vesz valaki, akkor vagy kifogja, hogy gondos volt a gazda, vagy leharcolt szart vesz, amire meg a gatyát költheti az ember. De ez minden mai kocsinál így van, csak ha valaki belenyúl a trágyába, akkor hajlamos a márkát fikázni. Én a kollégáim autóin látom, hogy mindegyikkel van valami baj és én vigyorgok rajtuk, mert a fos franciának semmi baja:)

 

Előzmény: ivimano (102068)