Doriika Creative Commons License 2014.06.02 0 0 4437
En az elso 2 hetben teljesen ki voltam akadva tole :D Felmostam, feszaradt, bepisilt. Felmostam, felszaradt, bekakilt. Felmostam, fel se szaradt, elkapott egy kis cserepet es atfutott a szoban, be az agy ala, persze a cserepbol vegig hullot a viragfold. Ultem a szoba kozepen 40 fokban, szakadt rolam a viz, es nem tudtam, hogy kinomban sirjak vagy nevessek, aztan elomaszott, tiszta foldes volt, es akkor minden harag elszallt, ahogy a dagadt kis koszgomboc ott alldogalt, mint aki jol vegezte dolgat :) Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ossze kell szokni. Mondjuk o egy alomkutya, nem hiperaktiv, vagy hozzam kepest nem az, es le van farasztva rendesen, nem tudom. Elso naptol kezdve vegigaludta az ejszakat, sosem sirt, nem ragott meg semmit, nem kellett eldugni elole a cipoket, tudta, hogy a sajat jatekait nyuzhatja. Amikor kamaszodott voltak probalkozasai, de nem szabad hagyni, hogy a fejedre nojon. Makacs kis dogok ezek :) Az enyem pl sunyi is, nala aranyosabban senki nem tudja eloadni, hogy epp probalja a sajat akaratat ervenyesiteni :D Eleinte nem akartam parsont, de most mar nem tudom elkepzelni, hogy mas fajtam legyen (na jo, egy agarat azert meg szeretnek melle, de az meg odebb lesz :P)
Előzmény: A tumi (4436)