ügyefogyottérdi Creative Commons License 2014.06.01 0 0 12668

Kedves fórumozó,nos igen 100 milliós nagyságrendű összeget pacsáltak el 2010 és 2014 között a nyakunkon pöffeszkedő amatőrök amit biza hasznosan is fel lehetett volna használni.

 

sajnos a hozzánem értő érdijai lakosság benyelte a jól propagált maszlagot,hogy van kamera biztonság is van.

 

A valóság azonban az,hogy van pár kiépített kamera hely, van pár olyan kamera is,amit adatvédelmi szabályokkal ellentétes módon a rendőrségi épület állampolgárok által is gyakorta látogatott helyére telepített monitorokon figyelnek az ügyeletben levő rendőrök és van olyan hely,ahova jelentéktelen összegű álkamerák lettek behelyezve demonstratíve. ha ezeket a felszereléseket összegszerűleg matekozzuk,akkor csak az összeg töredékének a számadatat kerül ki az anyagi ráfordításra,mert a többit haveri és baráti alapon történt visszaosztásra és jutalmakra osztogatták szét maguk között az illusztris most is köztünk járó és fölöttünk döntéshozatali joggal felkent emberek. CSAK! ez az érdi népet nem érdekli. Egyet tud hajtani a buta lakos,hogy van kamera,akkor van biztonság.

 

Én csak azt kérdezném, ha valakinek van TV készüléke,de nincs áramja és antennája akkor tudja nézni a tv műsort?

 

ha erre a választ bárki megadja akkor megértheti,hogy ez a kamera rendszer így egy nagy rakás .......amire egy nagyrakás pénzt elírtak,mint ahogy már sok másra is az elmútnyócév alatt.

 

Ideje lenne ebben és sok másban is a lakosságnak végre gondolkodni és nem csak tudatlanúl szájalni. Értem ez alatt,hogy az érdi igazi lakosnak kellene gondolkodni,a bevándorlóknak,gyütt-menteknek meg a dunyhaembereknek meg fülelni figyelni és elmélkedni. Nem csak azért kell érden lakni,mert itt van a házam és kész.

Előzmény: Báxli (12667)