Egyrészt: Még egyszer olvasd el figyelmesen a 4586-os hozzászólást!
Másrészt: Anonimitásban szépen lehet vagdalkozni, meg porszívóügynökösözni... Én nem tudom mivel foglalkozol, de mivel annyira sztárolod az alapkezelőben dolgozókat, tételezzük fel, hogy Te is az vagy.
Bizonyára úgy érzed, hogy TE tökéletesen dolgozol. Meg az összes kollégád is! Meg mindenki akinek csak köze van a szakmádhoz... Ki kell hogy ábrándítsalak! Vannak gazemberek mindenhol és talán már Te is csináltál már olyan stiklit, amiről tudod, hogy stikli...
Ha nem vagy "pénzügyes", hanem egyszerű kétkezi villanyszerelőként éled az életed, akkor bizonyára Te is számlát adsz és persze két ceruzaelemért nem számolsz fel 2000 forintot...
Megismétlem én is a lényeget:
- Az UL nem mindenkinek, mindenre jó megoldás. ...és persze nem 3-5 éves időtávra.
- Az átlagállampolgár legszívesebben még mindig matracban, vagy max. bankbetétben tartaná ma is a pénzét. Az általad porszívóügynöknek nevezett ügynökök többsége azért végzi ezt a munkát, mert meg van róla győződve, hogy a 'szemek nyitogatása' a feladata. Ha nem így lenne, akkor mindenki sikeresen tőzsdézne, vagy egyéb befektetési portfóliókban kezelné a saját pénzét.
Ez azonban jelenleg nagyon nem így van...