gmarc Creative Commons License 2014.05.30 0 0 4710

Voltam (ott ültem a bal oldali első kanapén). Tetszett a koncert. Elég jól hoztátok a DS-hangzást, kellemes volt a szólógitáros játéka is, bár a tempót szerintem kicsit gyorsra választottátok, ha egy icipicit lassabb lett volna, jobban kijöttek volna a hangok a szólókban, amikben egyébként minden hang a helyén volt, csak kicsit kapkodós lett. Ugyanakkor lendületes volt az egész. Külön tetszett, hogy nem a stúdióverziókra építettetek, hanem inkább koncertekre: néha Rockpalast, néha Live at the BBC, néha Alchemy. A repertoár miatt egy órás volt a játék, de remélem hamar kibővül legalább 2 órásra. :) Az énekes (na jó, MK szerepében:) srácnak jó a hangja a dalokhoz, a magas hangokat kerülte, de szerintem bátran kijönnének azok is. A vokál sem volt rossz, de abból lehetne több, itt-ott hiányoltam a teljes hangzáshoz. Látszott, hogy sokat gyakoroltatok, jól összeálltak a számok.

 

Az est győztese nálam David Knopfler magyar hangja volt, a srác nemcsak úgy játszik, hanem úgy is mozog, meg úgy is néz ki (1979-ben:)). Nagyon tetszett a játéka.

 

Ha a most búcsúzott 2. ritmusgitáros helyére beszereztek egy jó billentyűst, akkor aztán irány a Telegraph Road. :) Csak így tovább! :)

Előzmény: eszter_good (4709)