k314panni Creative Commons License 2014.05.26 0 0 124908

Sziasztok:-)

Tünde a hasán kívül a combhajlatainál meg a nyakánál is tudod húteni:-)

Nálunk nagy ijedelem volt pénteken. Arra jöttem haza, hogy a padló,a szobákban meg az előtérben,  a szőnyeg,  a fal tiszta vér. Nem kicsit kaptam sokkot. Hirtelen azt gondoltam, hogy összebalhéztak, de aztán láttam, hogy Roy feneke vérzik.De amúgy nem volt levert, ivott is, de sikeresen bepánikoltattak, úgyhogy rohantunk dokihoz. Szerinte megpattanhatott egy ér, de igazából fogalma nincs mi történhetett, kapott egy injekciót másnap reggelre semmi baja nem volt. Szerencsére.

Szegény Angiet lepasszoltam a többieknek, mert már sétaidő is volt. Szegénykének ennyi pont elég is volt, miután visszaértünk és csatlakoztunk a többiekhez Angie mágneskutyára váltott. Nem mozdult el mellőlem, éjjel is szorosan mellettem aludt. Késő este meg másnap délelőtt romeltakarítás, szőnyegtisztitás,falmosás volt. Tavaly nyáron, amikor festés után felrobbant a konyhában a kávéfőző a festékboltostól kaptam egy tippet, hogy próbáljam meg szódabikarbónás langyos vízzel átsúrolni a falat.Akkor bevált, a kávét lehozta, most is bevált a vért is lehozta:-) Festeni valahogy most nem lett volna kedvem:-)