martinland Creative Commons License 2014.05.23 0 0 12823

Nagyon sok dologban nem értek veled egyet.

Olvass és láss, tájékozódj már hivatlosan is bejelntették, hogy aki anno gyermekbéulás ellen kapott oltást  (40-50 éve) az egy teszt volt és rák vírust is kapott. Nem én mondtam ez hivatalosan elismert tény!

A H1N1 vagy a madárinfluenza emberi változata is teljesen mesterségesen megalkotott dolog és tesztelik az emebriségen. Ukránok elég jól megjárták néhány éve, ők voltak a teszt patkányok. :( Néhány éve ezeket még én is hülyeségeknek tartottam, de mára nagyon sok dologot hivatalosan is elismertek és mi mindenről nem tudunk még.

A GMO-s növényekkel azért vigyázz, szerinted nem káros az emberre, amikor a kukoricát úgy manipulálják, hogy elpusztítja a kukoricmolyt lényegében méreganyagot termel ellene. Azt bizony te megeszed és az emberre gyakorolt hatását még senki sem vizsgálta. Mert minek is tennék. Bill Gates TV riportban bejelentett, amikor ugye alapított egy gyógyszergyárat (fura, neki minek), hogy mit szól a túlnépesedéshez. Válasz: egy védőoltással ez megoldható, nem én találtam ki egyenes adásban mondta, mert ő megteheti. Szerinted mire gondolt?

Van persze nagyon sok alternatív üzemanyag pótló, de mikor fog már működni. Olvass utánna a PEN-ek a világ minden gondja megoldódna vele, de kinek az érdeke. Szerinted Amerika, Dubai stb. szeretne újra lényegtelen ország lenni a térképen, mert olaj nélkül azok lesznek. Nézd meg a Hidrogén kora c. filmet ott elmondják mikor lesz itt hidrogén hajtású kocsi stb. Lényegében soha, az ingyen hidrogént nem lehet pénzé tenni, az van mindenkinek a világűr leggyakoribb eleme. Így minden ország maga gyárthatná az üzemanyagát, de abból nem gazdagszik meg senki, ezért nem is lesz. Az áttérés kérdése nagyon nehéz, mert addig mindek hidrogénes kocsi amíg nincs minden sarkon egy hidrogén kút és addig mindek hidrogén kút amíg nincs több százezer hidrogénes kocsi, soroljam. Ki fogja végre elkezdeni? Amíg az olajmágnások nem tudnak áttálni más gazdagító forrásra addig itt semmi változás nem lesz.

Vannak, igen próbálkozások talaj nélküli termesztésre, működik is, na de megint rossz az irány. Nem a fenttarhatóságra törekszünk, hanem a kizsákmányolásra. Amerika nem a Föld megmentésébe öli a pénz, hanem a Marsra való költözés lehetőségébe. Hoppá! Inkább elköltözünk, mint hogy bármit is tegyünk azért, hogy újra élhető legyen a Föld! 1-2 ezer év múlva már nem tudják majd az "emberek", hogy mi volt az a FÖLD???

Köszönöm én ebből a világból nem kérek, inkább szeretném a régi jól bevált módzsereket visszahozni, ami működött is.

Szerintem ebben a kérdésben a világ két részre fog szakadni, csak az a kérdés ki marad a végén, mert nagyon nem mindegy!

Előzmény: anegytech1 (12820)