giornalista Creative Commons License 2014.05.23 0 0 2210

remélem, azért az egészséged nem károsodott attól, hogy láttad leírva, hogy LLL könyvei szarok.

 

mert azok.

 

persze ezek szerint te olvasó vagy, mind a mai napig megveszed ezeket a szarokat. pénzért.

 

őszintén sajnálom azokat az embereket, akik ilyeneket olvasnak. azt hiszitek, hogy egy könyv lapjaira csak ilyeneket lehet írni, és nem vesztek a kezetekbe hasonló árfekvésű, de valódban minőségi, jó könyveket. amelyeket nem egy ostoba öregember írt bugyuta, 12 éves szinten megragadt olvasóinak, hanem amiben valódi tartalom van, emberek, karakterek, nem pedig "ez a hülye benszülött", "ez a butuska jó nő" szintű, kétdimenziós kártyalapok.

 

egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy valaki megvesz egy LLL könyvet, elolvassa, és közben nem hányja el magát, majd a végén úgy áll föl, hogy "hű, de jó volt ez". a 129. egyforma szar után.

 

nem tűnik föl nektek, hogy át vagytok kúrva, és belőletek él egy tehetségtelen, kiöregedett faszi, aki az íráshoz már lusta, mindössze annyit csinál, hogy az évtizedek alatt előállított 1500 panelt minden könyvében máshogy keveri meg? ha egyáltalán épp máshogy? :))

 

tibeti kolostor - rejtélyes esemény - LLL a helyszínen - oda nem illő, lenézhető elemek a helyszínen - jó nő a helyszínen, de még nem dugja meg - aztán később igen - a rejtély kibontása, LLL már tudja, de még nyomoz - aztán a nagy, 25-30 oldalas utolsó nagyjelenet, ahol még kettőt-hármat fordul a kocka, és vége a könyvnek.

 

esküszöm, a Scooby Doo is változatosabb és színvonalasabb ennél.

 

szóval, ahelyett, hogy nyafogsz, hogy valaki leszarozza, inkább gondolkozz el rajta, hogy talán igaza van, és legközelebb, ha könyvesboltba tévedsz, ne a jó magyar szokás szerinti megszokást válaszd, meg a "hátha ez most jobb lesz" (nem lesz), "ez még nincs meg, legyen teljes a gyűjtemény" (add el a többit is, vagy ajánld fel a rászorulóknak, hogy elégethessék télen) elvek mentén vedd meg a következő szart, hanem nézz körül más polcokon, kérj tanácsot, és garantálom, hogy csak jobbat fogsz tudni venni ezeknél.

Előzmény: citygabi (2208)