Handi71 Creative Commons License 2014.05.23 0 0 12279

Sziasztok!  Hosszú hónapok után végre írok ide is,elolvastam egész február óta az írásokat,és nem lettem okosabb.Szerintem ebben a betegségben nem is lehetsz,viszont vannak dolgok amiket tapasztaltam én is és megosztanám!

Én nem vagyok HLA poz,és a vérképem is mindig jó,ettől függetlenül az MRI nem jókat mutat,végül is elvagyok néha fáj meg lehajolni nem tudok,de én EGY DOLGOT TUDOK ÍRNI!!! A LELKETEK LEGYEN RENDBEN!!!!Hiába van ezer gyógyszer meg paleo,meg ilyen olyan torna,klf szerek akármi ha stresszben vagytok vagy ha lelkileg valami nem oké.

7. Humira után sem lettem jobban,így most ezt el is vette a doki aki megjegyzem egy nagyon kedves aranyos,fiatal orvos én a BIK be járok.Sajnos most tanácstalanok vagyunk,persze megjegyzem,hogy a nov megműtött gerincemmel is vannak bajok,így mennem kell egy másik dokihoz is aki megmondja mi legyen vele,mert sajnos ez is be zavarja a kezelést.

Tulajdonképpen nem bánkódtam,hogy nem kell magam szúrnom,mert most elvagyok ,igaz fájok,de hatalmas nagy lelki viharok vannak bennem (családi okok) és amíg ezen nem teszem magam keresztül,addig lehet akármilyen csoda szer  vagy a Dalai Láma  kézrátétele akkor sem lesz jobb!!Sajnos nem tudom kikerülni ezt a stresszt amiben most vagyok,és nem is kívánom,hogy ilyenben legyen főleg ha anya :-(

Ha békében lennék és nem lennének "nagyobb" gondjaim a betegség is megnyugodna,mert lehetne rá koncentrálni.Egy tény jók a kórházi kezelések,ideig óráig hetekig hatnak,kicsit ki is kapcsol,de ez kevés,otthon kell,hogy minden jó legyen vagy aki dolgozik annak a melóban is.Az SPA legnagyobb ellensége a STRESSZ!!!

  Most várunk,hogy kiürüljön a Humira aztán meg nem tudom mi lesz,néha bekapkodom egy egy gyógyszert,jövök megyek,eszem amit szeretek,legalább ez legyen meg :-)! Sajnos melóm nincs,de elfoglalom magam,mert dolog mindig van,gyerekek,halak és van egy pici nyuszink is.A családom jól bírja,bár zoknit úgy húznak rám néha,de ettől függetlenül ha már jól mozgok ,akkor mindent megcsinálok,nem kérek segítséget,nem panaszkodom.Nem szoktam azon gondolkodni mi lesz ha eltelik X idő,mert soha nem lehet tudni annyira megy az orvos tudomány,amit ma megtehetsz tedd meg magadért a többit pedig rá kell bízni a természetre és az életre!!

Szép napot Mindenkinek!