ghepard Creative Commons License 2014.05.23 0 0 182

Annyira talán nem voltam vérszegény, mert valóban nem jártam injekciókra. De abban az időkben és még jóval utána is olyan fáradékony, gyenge stb voltam - annak ellenére, hogy azért rengeteget sportoltam. Meglehet akkortájt a cukrom is talán több lehetett, mert voltak olyan időszakaim is, hogy szinte mindig csak aludni vágytam, mert olyan fáradtnak éreztem magaam. De a dolgok kezdtek jobbra alakulni 1979 óta, mikor úgy döntöttem, hogy megpróbálom orvosok és gyógyszerek meg mindenféle szerek nélkül. Ez volt tehát 35 éve és még élek és nagyon jól érzem magam, legalábbis eddig. Egy egész nagy ugrás a még jobb felé 2003-tól kezdődött, mióta elég tetemes időt szánok a hullámok, gondolatok hangok, rezgések, érzések hatására a szervezetem működésére tett hatásának feltérképezésére.  

 

A test maga is képes legyártani vagy kivonni bizonyos anyagokat, még akkor is, ha nem viszed be azokat az anyagokat, melyekre szüksége lenne - vagy megoldja a problémát anélkül.

 

Nagyon röviden három dolgot említek.......

 

Van egy indián törzs a tarahumara, melyek arról híresek, hogy ott mindenki átlagon felül képes hatalmas távolságokat egyfolytában futni (a legjobbak hogy akár 500km-t is lefutnak egyfolytában) - tehát amolyan szuperfutó népcsoport. Tudományosan is vizsgálták ezt a problémát az utóbbi években. Egész hihetetlen a dolog már így is, de az még ijesztőbb, hogy gyakorlatilag csak kukoricán élnek, amiben van egypár anyag, de rengeteg anyag hiányzik - akkor meg hogy képes működni ilyen szinten a test.

 

A másik az immunrendszer erősítése. Vannak anyagok, melyek beadása után megnövekszik az immunsejtek termelődése. Na végeztek trükkös kisérleteket annak felderítésére, hogy ez kiváltható e valami mással is, olyan dologgal ami ezt bizonyítotan nem váltja ki, bármi lehet az.  A kisérleti egereknek tehát olyan anyagot kaptak injekció formájában, mely kiváltja az immunsejtek termelődését, de egyidőben a levegőben szétárasztottak egy kis kámfort, melynek erre semmi hatással nem bírnak. A reakciók várhatóak voltak, az immunsejtek fokozottan kezdtek termelődni. Na de jött az óriási meglepi. Elhagyták az injekciózást és csak kámfort eresztettek a levegőbe - legnagyobb meglepetésre ekkor is fokozottabban termelődtek az immunsejtek.

 

A harmadik az előző fordítottja. Vannak szerek melyek egyenesen gyengítik az immunrendszert (ilyen például a gyógyszerek nagyon nagy hányada - nem én találtam ki, de tapasztaltam sajnos). Az állatoknak ciklofoszfamidot adagoltak, melyről köztudott, hogy gyengíti az immunrendszert, de egyidejűleg szacharinnal édesített vizet is kaptak - melynek erre semmi hatása nincs. Várt eredményt hozott a ciklofoszfát, de mikor elhagyták és már csak az édesített vizet kapták - na akkor is gyengült az immunredszer.

 

Na ezek félelmetes eredmények az ember szempontjából. Gondold csak át, mit jelent ez. Tehát cseppet se mindegy, hogy mit mikor mivel veszel magadhoz és hogyan viszonyulsz hozzá. Ugyanaz az anyag ekkor ezt, máskor meg éppen azt is eredményezheti. Nagyon nehéz kiigazodni, de próbálkozni kell és akkor beletalálhatsz sok mindenbe - a sejtjeid inteligensek

Előzmény: tiszta (?) lap (180)