sure
2014.05.19
|
|
0 0
5616
|
A 3D valóban nem jön ki mindenre tökéletesen, bár ha valaminél működik, az pont az effajta minimalista számítógépes animációk; pénteken én is a parkett-en, szombaton a parterre-en ültem, a pénteki helytől határozottabban jobb volt a 3D-effekt, ez a technológia valószínűleg ennyit tud, nekem azért nagyot ütött, mikor pénteken mindjárt az elején befordul felénk és beúszott a TEE a nézőtér fölé, széles vigyorral ültem végig az első számot.
3D nélkül is valószínűleg ennyibe kerültek volna a jegyek :)
Amúgy én is elmentem még hétfőn Bécsbe, személyesen felvenni a jegyeket, meg felderíteni a terepet (eddig csak autópályán, átutazóban, a külső ringeken jártam arrafele), gondolom láttad te is a sorokat a pénztáraknál, valószínűleg nem csak neked, hanem sehova a világba nem engedte a postán kézbesítést, én inkább tébláboltam a merchandise árusító hely környékén meg cigizgettem a színház előtt, minthogy sorba álljak másfél órát a számozott helyekért (egy fesztiválon vagy állóhelyes stadionban az első sorba bevenni magamat annyival a kezdés előtt egész más tészta) |
Előzmény: Betfair user (5613)
|
|