kgaboroo Creative Commons License 2014.05.14 0 1 40

Azért csinálok vastagabb szivacsozásút mert az még kényelmesebb főleg hosszú távon. A mostani túrának mondott ülés is jó párszáz km-ig. 200 km-ente le kell kicsit szálni a nyeregből. A gyári kemény ülést soha nem haszáltam volna mert deszka keménységű. Jó....fiatal koromban vidáman ültem volna rajta ezer km-t is.

Az egész egy kísérletezés, hogy tudok-e kényelmes ülést faragni.

 

A gyári ülést elviszed valamegyik ülés kárpitoshoz és tetetsz rá még egy réteg szivacsot. Elől emeltethetsz rajta ha úgy érzed, hogy lejt. De a lejtés csak elsőre furcsa. Mivel elég kis nyereg, könnyen alakítható vastagabbra, meg tök egyszerű műanyag alaplapon van. Megér egy kis befektetést, hogy hosszú távon is kényelmesebb legyen.

 

Mint mondtam a gyári ülés kicsit vastagabb és puhább. Viszont most beütöttem a googléba hogy suzuki gladius ülés és  EZT  dobta ki. Ez mondjuk nagyon drága de biztos kényelmes is.

 

A zselés eleinte jó aztán kiüli az ember és utána hülyén néz ki. Bár ha a zselé alá van szivacsozva akkor jobb lehet. A biciklimre vettem zselés ülést de egy év sem kellett és a valagcsont alatt teljesen elvékonyodott az anyag benne.

Előzmény: csaba600 (38)