wdriver Creative Commons License 2014.05.12 0 0 124436

azt mondjátok meg, hogy egyszer egy hajókiránduláson ettem makrélát, amit a hajó tatján grillen parázson  sütöttek míg mi várost néztünk, de azok mindegyik darab olyan finom omlós volt, hogy ezt hogy csinálják?

 

hozzá frissen reszelt káposztát, és friss kenyeret kaptunk, meg egy egy üveg jóféle vörösbort.

sosem felejtem el azt a hajókirándulást. :-)

rakiját is szolgáltak fel, de aztán senki nem kért többet, a harmonikás ember megitta az összeset, mire  a kikötőbe értünk olyan hangulatot csinált az egyébként viharos esős hullámokon hogy a partról csak néztek az emberek.

ennél nincs is jobb reklám :-)))

 

szóval én akármikor próbálok sütőben vagy grillen sütni makrélát vagy szétmegy, vagy odaragad vagy csak megfő stbstb..

lehet hogy az ottani extra friss hal kéne hozzá?

 

Előzmény: Pierr.Kardan (124431)