ghepard Creative Commons License 2014.05.07 0 0 163

Hát valóban, mindig valami történik és hatnak ránk. Ha valakinek valami úgy a határon van, akkor például időjárás változásakor igencsak észreveheti.

 

A front általában hőmérsékletkülönbséget, légnyomáskülönbséget, nagy erejű szelet, megváltozik a levegő összetétele, sokszor csapadék is van stb. Tehát akinek szűkebb tartományban működik egy két dolog, akkor megérzi – mert nem tud a szervezete olyan gyorsan alkalmazkodni a hirtelen megváltozott körülményekhez.

 

Sokszor nem is kell front, hogy az ember rosszabbul érezze magát – elég, ha nem tudja feldolgozni rendesen a mindennapi stressz romboló és gyengítő hatásást.

 

Igen, emlékszem azokra a mondatokra. Mondjuk az lehet attól is, hogy a mirigyek rendesen termelik a könnyet, de nem tudják rendesen üríteni és így nőhet bennük is meg a csatornákban is a nyomás, ami aztán túl érzékeny a kicsi megnyomásra is. Ezt én is éreztem annak idején, meg szúrtak is a szemeim kegyetlenül, pirosak is voltak nem is olyan hosszú idő után a monitor mögött. Maguk a szemhéjak amúgy nem fájtak, nem éreztem én sem, de ha megnyomtam annakidején, akkor nekem is fájt - most szinte ütögethetem, meg nyomogathatom elég nagy erővel, akkor se fáj. Tehát épp akkora volt akkoriban a nyomás ott, hogy még épp nem érezte az ember, de ha még az ujjakkal rátett egy kis nyomást – máris érezte.

 

Ha becsukod a szemeidet, akkor a szemhéjak feszesebbek lesznek s így nagyobb bennük a nyomás – ez is közrejátszik abban, hogy kilövellhet a könny a mirigyekből – és ezért fájhat ilyenkor, mikor megnyomod. Ha kinyitod a szemeidet, akkor a szemhéjak mintegy felcsavarodnak és kisebb lesz bennük ezáltal a nyomás – ezért nem fáj annyira mikor megnyomod ilyenkor.

 

Hát nehéz kiigazodni a sok tényező együttes hatásában. De idővel összerakhatod magadban, hogy ez vagy az ezért, meg kb azért van és aztán lassan lassan fogod tudni, hogy hogyan, mit merre, mikor stb...

 

Na ez klassz, akkor tényleg közel áll hozzám ezzel a felfogással. Igen, én is írtam kopogtatásról, meg ütögetésekről is, meg más rezgés és mozgásfajtákról, kézállásról, sok sok lefelé hajolgatásról. Csak vedd, hogy mostanában is mennyit kell lehajolnom a gerelynél, s minden dobás után ráadásul meg is kell tisztítani a hegyét a földtől, ami még ráadásként pár másodpercig eltart. Meg a kerti melónál is rengeteget kell hajolgatnom, gyomlálás stb....

 

A melómból kifolyólag már 41 éve az elektro-mágnesességgel is foglalkozunk, de soha nem gondoltam arra, hogy valamiféle mágneses készülékekkel, holmikkal próbálkozzak segíteni magamon.

 

Én nem csinálok semmiféle tisztítókúrákat - a rezgésekkel, pici gyors mozgásokkal, légzéssel talán elértem, hogy nincs annyi lerakódás a bélfalakon, érfalakon és az egyes szervekben – legalábbis az erőnlétem, a teljesítményeim ezt sugallják.

 

Igen, én is úgy látom, hogy a megoldásnak belülről kell jönnie – akkor a sejtjeink saját erőből oldják meg és tudni fogják.

 

Vihar után általában jobb idő lesz. Rossz közérzetet általában jobb közérzet követ egy idő után. A mélypontról lehet felkapaszkodni, a csúcsról meg általában lefelé pottyanunk. Majd, ha már igencsak lent vagyunk, próbálkozunk valamivel, hogy újból felfelé íveljen az utunk....

 

A pislogás egymaga nem mindig használ és nem mindig éred el vele a kívánt eredményt. Majd írom még, hogy kb mire kellene koncentrálnod a pislogásnál vagy a szem nyitásánál, csukásánál.

 

Minden elismerésem a hölgyé, ha lesz alkalmad gyakrabban is cseveghetsz Vele (vagy találkozhatsz is Vele személyesen, ha már egy városban laktok), már ha nem utasít vissza - az csak erőt adhat Neked a továbbiakhoz....

 

Majd lassan tisztábban fogod látni, hogy mit is kellene csinálgatnod és hogyan, mennyit, mikor stb.... De nem egyszerű, a szem és a látás egy nagyon bonyolult dolog..........

Előzmény: párnaf (162)