Sziasztok!
Reg voltam en is...
Agika, nektek is gratulalok a kuszashoz!
2hounds, hogy vagytok??
Traktorlany, gratula a keresztelohoz es a fogacskahoz :o)
Amanci gratula a sok fogacskahoz!! milyen felcsatos kendot vettel?
Nekunk is most volt a keresztelo, Husvetkor, hazamentunk szuleimhez, otthoni baratok lettek a keresztszulok. Es mi is nagyon varjuk a fogacskakat, azt hittem, Husvetra kibujik az elso, de nem... Pedig elotte levo hettol kezdve nagyon nyomul, mar erezni is ha benyulok a szajaba, de meg mindig nem torte at az inyet. Inkabb nekiindult a masik is. Ennek koszonhetoen nyugosek a nappalok es az ejszakak is... En Dologellel kenegetem egyelore, de nem eszlelek semmi hatast... Szekrekedese is lett Eszternek, ez is Husvet elotti hettol, igy aztan vegul nem is kostoltattam vele semmit meg egy ideig. Az volt a tervem, hogy 5 es fel hosan kap 1-2 kanalnyi almalet, meg pepet, s aztan 6 hosan elesben nyomjuk, de vegul 6 hos +1 naposan kezdtuk csak, mult csutortokon.
Meg mindig nem fordul at, ami nekem fura az elso lanyom utan, aki mar 3 hosan atfordult, 5 hosan kuszott, 6 hosan meg maszott, Eszter meg mindig semmi, de betudom ezt annak, hogy nyugodtabb tipus. Varunk turelemmel.
Hordozas nalunk is megy, en a nagy lanyomnal kotos mei tai-t hasznaltam (gremeset), most csatosat akartam, es a manducara esett a valasztas. Szeretjuk nagyon. Hasznaljuk is minden nap, mert Eszter a babakocsival sajnos nincs jo baratsagban. Ahelyett, hogy megszokta volna, egyre jobban orditott benne... Igy a delutani ovizashoz meg jatszoterezeshez magamra kotom, mert nem tudnek hanem a naggyal foglalkozni. Most az utobbi 2-3 hetben kezdi egyre jobban viselni a babakocsit (mar jo ideje az autos hordozot hasznaljuk, mivel a mozesben semennyit se lehetett tolni, s ebbol legalabb lat is valamit), de nem mindig van kedve hozza, ha faradt, akkor sirdogal is, ki kell neha venni, s egyebkent meg folyamatosan tologatni kell.
Itthon is hasznalom a manducat, amikor dolgom van es o nyugosebb, akkor felkotom, es tudok haladni.
Mig picik voltak, rugalmas erszenyem volt. Nekem a kendo valahogy nem nyerte el a tetszesem, tul hosszu es bonyolultnak tunik :o)
Idegeneket Eszter se igen szereti, csak apaval meg velem van el. Nagyikat, nagyneniket ritkabban latja, naluk uvolt rendesen. Most, hogy otthon voltunk, a het elso felet vegigorditotta, szo szerint egesz nap orditott, semennyit se lehetett letenni, odaadni senkinek, de az is eleg volt, ha en tartottam, es anyukam ramosolygott, mar rogton orditott... Mi meg persze otthon mindig jovunk-megyunk egesz nap, rokonok, baratok, ugyhogy szegenynek volt resze idegenekben :o) A het kozepere egesz jol megedzodott, s mielott visszajottunk, mar anyuekkal is elvolt, vegre megfoghattak ot :o)