Nagy-Imre Creative Commons License 2014.05.05 0 0 34736

Szia! Én náthára tippelek és a többi fertőzéses megbetegedést szerintem ki is zárhatjuk mivel ha jól értelmezem az írásod csak ez az egy nyulad ilyen.Bár a nátha is lehet fertőző ,de vannak egyes típusai amelyek enyhébb lefolyásúak és nem fertőzőek.Az ilyen nyúlnak általában a mellső lábainál is csapzott a szőr és súlyosabb esetekben láz és étvágytalanság,levertség is észrevehető az állatokon.Ha csak tüsszög és folyik az orra és az állapota sem romlik akkor az enyhébbel van "dolgod".

Ezt szerintem a nyirkos,huzatos helyek is okozhatják egyéb baktériumok mellett.Bár ahogy téged ismerlek biztos megfelelő helyen tartod őket.

Tavaly ősszel volt 3 nőstényem egy ketrecbe összerakva.Az egyik 1 hétig folyamatosan tüsszögött,folyt az orra,nehezen vett levegőt ,de az étvágya,közérzete kifogásolhatatlan volt.Azért külön tettem és 7 napig kapott Neo-Te-Sol nevű antibiotikumot(régen kakasos pornak hívták légzőszervi és emésztőszervi megbetegedésekre való) aztán ahogy Jani mondja én is itattam vitaminnal és szépen helyre is jött.Mindenesetre ennek az anyának az utódjait ne hagyd meg továbbtartásra mert szerintem ez a hajlam öröklődhet is.

Majd számolj be a további fejleményekről nekünk.

Előzmény: Törölt nick (34726)