Sziasztok!:-)
Tünde örülök, hogy Bombi jól van és hogy sikerült az ivartalanítást is belőni:-) Remélem végleg megoldódik a fiúk viszonya majd:-)
Lizizumi jók a játszós képek:-) Hát igen, csak Cápi nem lett nagyobb:-)
Panni szerintem ez a kutya még nagyon fiatal, és bár biztos valóban extra sovány, szerintem a kora is bejátszik a történetben. Ha már nem csak tápot kap,hanem főtt ételt is, akkor ott még esetleg rizst, kölest is lehetne neki adni, mint szénhidrát, esetleg egy-egy kanál zsírt pluszba. De szerintem ahogy idősödik, meg ivartalan lesz, szépen felszed majd magára.
Tartoztam nektek Sodó, kiskutya haverunk képeivel, sajnos semmi használhatót nem lehet róla lőni, örökmozgó, és a telóm is egyre rosszabbul működik.
Hát íme Sodó, aki itt már egész tacsis és kb 1,5X nagyobb, mint amikor először találkoztunk vele.

De hát igazából a mai nap apropója nem más, mint hogy egyetlen kircsilány Dalmácskám, életem első kutyája immár 6. évébe lépett. A szülinapi menü még várat magára, de már készül, következő hétvégére megkapja majd. A napja pont úgy telt, mint máskor, móka, kacagás, alvás, kaja kunyerálás, csak mi tudjuk, hogy milyen jelentősége van a mai napnak:-)
Én minimum még egyszer ennyi évet és még egy db agysejtet kívánok neki! Utóbbiból akkor pont egy db lenne végre:-)
Isten éltessen kicsi csillagom!:-)