hegizoli 307 SW Creative Commons License 2014.05.02 0 0 100908

Szeva! Most,h olvastam hsz-at azon gondolkozom miközben íro,h mit is kellett vennem a 2.0 HDI SW-re.

Két és fél éves korában került hozzám és eltelt 8 év azóta. Elektromos körben,pár H7 -es izzó ,gyakran cserés volt.Ezt többen is említik a fórumon.Most Berner márka van és jó ideje bírja.Továbbá 1-2 rizs izzók ill.hátsó helyzetjelző égők.Ezen kívűl semmi. Fékek azóta is jók tárcsák betétek.Volt toronycsapágy csere mert kopogott nagyon.

A fappal volt némi probi az eloys folyadék miatt,qva drága és gyakran dobta az APF hibát amikor fogytán volt:) A részecske szűrő is kezdett telítődni.Elhagytam,ha érted :D:D:D

Hála Jenának , optimalizálta a motort és nagyon megy ,meg a fogyi is oks. Most voltam Pesten, pályán,mert nekem helyben van (1500m ) és 130-nál is 6-6,5 lityivel kijön.

Amit még vettem pl gumiköpeny,olajszűrők.légszűrők,klímaszűrők,klíma kompresszor ,mert letört valahogy az eleje elektromos kuplungja.Ja meg két ülést a harmadik sorba,hogy heten beleférjünk.Ja és a fogyihoz kapcsolva,az 7 személlyel értendőőő ,meg Pesten mentem egy százast kb :))

Ugyhogy még nem panaszkodom,még meghagyom a cicust :)

Javaslom az SW-t neked,mert bizti kitudod majd használni.Jena szerint sem rossz gép ez még,ha meg megváltozott a véleménye akkor majd itt .......... :)

Előzmény: Gábor - Hőszigetelés (100901)