k125k125 Creative Commons License 2014.05.01 0 0 5632

Sziasztok!

Végre van netem, így a nyaralás utolsó harmadában, egy gyors bejelentkezés.

Az időjárás sajna sokkal rosszabb a vártnál, vagy én értettem félre az előzetes infókat, de 2 olyan napunk is volt amikor 2-szer is bőrig áztunk, és sajna csak 2 olyan volt eddig, amikor nem áztunk meg (kedden és szerdán, az 1 hét alatt). A helyiek azt mondják ez most normális, de elvileg most kellene a legjobb időnek lennie. Ma érkeztünk Mahera Praslinról, és ma a napot is alig láttuk.

Így a beszámolóm első részének a címe ez lesz: Az ESŐ és La Digue.

De persze az élményekből semmit sem vesz ez el, sőt jelentősen hozzájárult a fokozatos barnuláshoz. :) Nézzük a jó oldalát mindennek! :)

Jó erős kezdésünk volt első nap, Grand Soeur, Coco Island, Felicite. Rája, teknős a kézben. :)

Anse Marron-ra nem sikerült eljutni egyedül, csak fél útig, de majd leírom a részleteket. Előzetes véleményem, ha valaki mindent meg akar nézni La Digue szigetén legalább 5 teljes nap kell rá. Nekünk 3 teljes, meg 2 töredék lett volna, amiből az első teljesen elúszott, mert megérkezéskor közölték a szálláson, hogy tele vannak, sorry, irány egy másikra ( német Neckermann foglalás), az eső elvett 2 délutánunkat, az utolsó nap kényszerűségből pedig sokba került. Így az egész ott tartózkodás a végére leginkább egy durva kiképző táborra hasonlított, nem pedig egy álom nyaralásra. De megérte, mindenből kaptunk egy kicsit, és az ellátás is nagyon egyszerűen kivitelezhető volt.